Вілліан: Саррі подобається красивий футбол


Опубликованно 23.12.2018 03:24

Вілліан: Саррі подобається красивий футбол

Після перемоги "Челсі" над Борнмут головний тренер "синіх" Мауріціо Саррі став лише шостим наставником в історії АПЛ, який зумів дебютувати в турнірі з чотирьох перемог.

"Йому хочеться, щоб ми грали у футбол, будували гру від оборони, володіючи м'ячем, і йому подобається красивий футбол, так що саме це ми воліємо робити на полі", – сказав Вілліан.

"Ми намагаємося тримати м'яч, володіти ним, грати в один-два дотики, і тепер ми просто повинні прогресувати і продовжувати в тому ж дусі".

"Думаю, ми провели гарний матч з Борнмут, адже ми грали проти складного суперника. Вони тримали 11 гравців за лінією м'яча, і ми намагалися переміщати м'яч з одного флангу на другуой. В першому таймі це було складно, але в другій половині зустрічі у нас було більше простору, і ми забили 2 голи".

"Для нас краще, коли суперник дає більше простору, але ми повинні адаптуватися, тому що тепер кожна команда на Стемфорд Брідж буде намагатися грати в тому ж стилі. Вони будуть стояти на своїй половині всією командою, тому ми повинні тримати м'яч, зберігати терпіння і переміщати м'яч, щоб намагатися знайти вільний простір".

Після чотирьох турів "Челсі" набрав 12 очок і посідає друге місце у турнірній таблиці Прем'єр-ліги, поступаючись Ліверпулю лише за додатковими показниками.



Категория: Футбол