Розкішне життя найбагатших сімей Азії


Опубликованно 23.12.2018 07:48

Розкішне життя найбагатших сімей Азії

Іша Амбані, дочка індійського магната Мукеша Амбані, був одружений раніше на цьому тижні в багатоденний свято, на якому були присутні королівські особи, знаменитості і політики.

Сім'ї живуть також в те, що відомо як найдорожчий у світі будинок, схожий на Букінгемський палац в Лондоні — головна королева Єлизавета II сидить на землі корони і, отже, Ambanis утримувати титул номер один.

Весілля, їх Мумбай будинку та іграшки, які йдуть з ним всі підтримали і сплатили сімейний бізнес, залежність промисловості.

Початок було покладено батьком Амбані Dhirubhai Амбані і є кінцевою ганчірок до багатства історію в Індії.

Починаючи як скромний матеріали справи, сім'я пізніше виявилося опора галузі найбільшим у світі виробником поліефірних волокон і ниток.

Компанія з тих пір зросла, щоб стати Fortune 500 компаній на суму понад 100 мільярдів доларів і несе відповідальність за п'яту частину експорту Індії.

Індійський бізнесмен Мукеш Амбані з дружиною Нитой Амбані на їх весіллі дочки з Іша і Ананд Piramal. Фото: Суїт Джайсвал

ВСЕРЕДИНІ АМБАНІ ВЕСІЛЛЯ

Весілля Іша Амбані, 27, і Ананд Piramal, 33, діти з двох сімей мільярдер, може бути найбільшим з усіх.

Наречений Ананд Piramal-син промисловця і Ajay Piramal, думав, варто US10 млрд. дол.

Весілля пройшло в Мумбаї в середу, але урочистості розпочалися тижні тому, почавши у вересні з заручин на італійський палац на березі озера.

У минулі вихідні, взяли участь тисячі до весілля, в 16 столітті палац у пустелі індійський місто Удайпур, де відео знято на вечірці показали Хілларі Клінтон танцювати з Шахрукх Кхан, одним з Індії найбільших зірок кіно, як екс-держсекретар США Джон Керрі танцювали всього в декількох футах.

Родзинкою став виступ Бейонсе, яка співала з розуму в любові, серед інших хітів, з групою, підтримувати її і ряд костюм зміни, що входить хоча б одна Індія-надихнув наряд.

Бейонсе виступала в приватних на весіллі Іша Амбані в Piramal Ананд.

Індійські весілля відомі складних, за кермом багато сімей в борги з очікуваннями, що вони запрошують сотні або тисячі людей, і організації професійних пісенно-танцювальних шоу.

Серед багатої Індії, весіль представлено практично неймовірні багатства, з гостями прилетів на чартерному літаків з різних країн світу і знаменитостей платять сотні тисяч доларів для короткого виступу.

У 2004 році, дочка індійського сталевого барон Лакшмі Міттал провів її заручини у Версалі.

Індійські ЗМІ відзначають, що фактичне обручку Амбані в Мумбаї, як очікується, буде порівняно невеликим справою, всього понад 600 осіб. Більше партій будуть слідкувати за церемонією одруження.

Сім'я, як кажуть, захищені сотні готельних номерів для своїх гостей.

Індійські женихи традиційно їздити на весілля на коні, але Piramal прибув в Амбані будинок у класичному Роллс-Ройс, з оркестрами, грають в процесії і похмурий охоронців, розкиданих крізь натовп.

Біля будинку, житель Мумбаї Sompura Кашьяпа сказав, що він не турбує марнотратство.

"Люди, навіть коли у них немає грошей, вони беруть кредити і роблять пишні весілля", - сказав Sompura, 50. Для когось багатства Амбані, "я не думаю, що є нічого поганого з ним не шкодуючи грошей на це."

Вид на готель Оберой Удайвилас у Удайпур, де Бейонсе виконала для Амбані весілля. Картина: Дженні Стівенс

Мукеш Амбані керує конгломерат залежність галузей, підприємств від нафтопродуктів і хімічних речовин на мобільні телефони. У Piramal сімейного бізнесу: фармацевтика і нерухомість.

Незважаючи на свою непомірну весілля, пані Амбані вирішив повернутися в Індію.

В інтерв'ю з журналом Vogue, недавнім випускником Єля вона сказала, що знає про її "відповідальності".

“Все своє життя я бачив мою сім'ю присвятити себе розширенню використання і поліпшення якості життя для всіх індійців. Я відчуваю відповідальність перед компанією і моєї країни. Я щиро вірю, що допомагає зростати залежність-це моя Дхарма," Іша розповіла журналу в липні 2017 року.

“Мій приклад для наслідування-мій батько. З-за нього я вважаю, що безстрашність-це чеснота. Він підняв мене, щоб вірив, що я зможу досягти чого завгодно, якщо я сміливий, працьовитий і впевнений у собі. Він навчив мене не існує "скляна стеля". Його патріотизм в Індії і його пристрасть до потенціалу молоді цієї країни по-справжньому надихає".

'Я БАГАТИЙ І МЕНІ ПЛЮВАТИ, ЩО ВИ ДУМАЄТЕ' — БАГАТСТВА AMBANIS

До весілля століття, Ambanis були найвідомішим за будинок в якому вони живуть.

Розтяжки 27 поверхів, Антілія і став перший будинок у світі вартістю більше мільярда доларів, коли вона була закінчена в 2010 році.

Через шість років після Амбані втратив батька до інсульту, мільярдер, бізнесмен опустився в своє стан і почав будівництво на Антілія в Мумбаї, на одній з найдорожчих вулиць у світі.

Амбані, його дружина Ніта та їх троє дітей Анант, Акаша і Іша жили в будинку з 2010 року, через два роки після початку будівництва.

Розповзання, заскленому будівлі тягнеться більш ніж на 150 метрів в Мумбаї небо, підносячись над 20 мільйонів жителів міста і над смогом місто відоме.

У 2012 році Фірма "НІТА" запрошують ярмарок марнославства в будинок, демонструючи Антилии пишні, багаторівневі сади, приголомшливі водні об'єкти та їх три вертолітні майданчики сиділи на даху.

У 27 поверхів, більшість з яких мають натяжні стелі, також є 50-місцевий театр, дев'ять ліфтів розтягування з фойє і великий зал для прийому гостей.

Басейни наведіть курсор на край квартири та гаража тягнеться шість рівнів, щоб відповідати 160 автомобілів.

Це все обслуговується і утримується в чистоті більше 600 співробітників, 24 години на добу, але коли діти приходять додому з навчання по всьому світу, вони досі змушують прибирати у своїй кімнаті.

"Це сучасний будинок з індійським серцем", - сказала Ніта Ярмарок марнославства.

"Ми побудували наш будинок на самому верху, тому що ми хотіли сонячному світлі ... так це підвищений будинок на вершині сад".

Антілія-найдорожчий будинок.

Ніта розповіла журналу, в квартирі були змодельовані на лотосі і сонце і прикрашені рідкісних порід дерева, мармур, перламутр.

Його спірний дизайн, непомірний цінник і тільки будучи домом для однієї сім'ї з п'яти чоловік заробляв Антилии здобув собі погану славу по всьому світу, ну перш ніж це було закінчено.

"Це закрите співтовариство в небо", автор Гьян Пракаш розповів Нью-Йорк Таймс у 2010 році.

"Це відображає як багаті повертаючи їх особи далеко від міста".

Автор Хеміш Макдональд, який відображений в історії сім'ї Амбані в книзі 2010 року, сказав більш-топ квартира для бізнесмена, щоб показати Індії, він, нарешті, зробив це.

"Це свого роду повернення з подвоєною силою, звідки вони потрапили в середній клас і перемагає все", Р-н Макдональд сказав Нью-Йорк Таймс.

"Він сказав:" Я багатий, і мені плювати, що ви думаєте.'"

Але сім'я Амбані не просто жити в розкоші в Мумбаї.

Коли Амбані повинен покинути свій улюблений будинок в Індії, він стрибає по сімейним Аеробус і летить туди, куди йому треба їхати.

Амбані купив Аеробус в якості подарунка на день народження дружини в 2007 році за 60 млн доларів, а роком раніше він виклав понад мільярда за Антилией.

Після покупки літака, Амбані оплатила 180 пасажирських літаків переобладнані.

Тепер, його індивідуальний дизайн, вітальня, спальня, супутникове телебачення, бар і спа-салон.

Амбані також володіє командою з крикету індіанців Мумбаї, франшиза від індійської Прем'єр-Ліги.

— З Проводами



Категория: Обо всем