Олександрія уникла поразки у матчі проти Львова


Опубликованно 24.12.2018 07:09

Олександрія уникла поразки у матчі проти Львова

Лихий і багатообіцяючий старт нового сезону у виконанні команди Шарана досі викликає подив. Так, кілька порушило загальну гармонію поразку від київського Динамо. Проте відразу після цього була впевнена перемога над полтавською Ворсклою. Більше того, ніхто, крім "киян" зрозуміло, так і не зміг забити у ворота Олександрії. Тепер же, їм чекав виїзд в західну частину України, де на "Арені Львів" їх уже чекав ФК Львів.

Вже зі стартових хвилин поєдинку стала назрівати досить дивне передчуття. "Городяни" були досить швидко позбавлені м'яча, а гру на футбольному полі вели виключно господарі. Тут і швидкий гол не змусив себе чекати. Паньків пропустив другий м'яч у сезоні, хоча вже нічим не міг допомогти своїй команді. Спочатку, після відмінного удару Пастки в дальній кут, м'яч влучив у штангу, однак відскочив прямо на ногу Бруно, якому не склало праці вбити його прямо під поперечину.

Зробивши спробу провести атаку на чужі ворота, гості занадто захопилися грою в передній лінії і провалилися в обороні власних воріт. Голіков отримав м'яч на правому фланзі, на рівні лицьової лінії штрафного, і чудово навісив точно на голову Тейлору. Півзахисник легким кивком голови не залишив шансів голкіперу суперника, подвоївши перевагу своєї команди.

Час, що залишився до кінця першого тайму Олександрія провела в безперервному контролі м'яча, однак нічого не змогла цього зробити, а неточний удар здалеку від Ковальця, після якого м'яч пройшов вище "дев'ятки", так і залишиться єдиним небезпечним моментом команди Шарана за перші 45 хвилин.

Вже з перших хвилин другого тайму "полум'я боротьби" був кинутий Грицук, що дозволило команді Шарана дещо змінити свій стиль проведення атак. І відразу почала налагоджуватися гра попереду в Олександрії. Результатом став відносно швидкий забитий м'яч — саме вийшов на заміну гравець став його автором. Василь Грицук без особливої праці відправив м'яч у сітку після передачі від Цурікова з лівого флангу.

Гості продовжували чинити але колосальний тиск суперника, але проблеми першого тайму з завершальним пасом нікуди не ділися у другій половині. Для позначення кількості гольових моментів вистачило б і пальців однієї руки, а кінець матчу ставав все більш обозрим.

І тут позначилися гранично грамотні заміни тренерського штабу Олександрії. Сновигав отримав передачу в штрафний від Грицук, покотив на хід Сітало, а Артем встановив кінцевий рахунок у поєдинку бездоганним ударом.

Відразу після другого пропущеного, господарі пішли в атаку на чужі ворота, але два фантастичні сейви Паньківа повністю розбили надії команди Бакалова на максимальну кількість очок в цьому матчі.

Після перерви на матчі збірних, ФК Львів відновить чемпіонат виїзним поєдинком проти одеського Чорноморця, а Олександрія прийме на своєму полі чинного чемпіона — донецький Шахтар.

Львів — Олександрія 2:2 Голи: Бруно, 8, Тейлор, 21 — Грицук, 53, Сітало, 86.

Львів: Бандура — Адамюк, Приймак (Білий, 56), Голіков, Воронін — Каленчук, Джонатан— Тейлор (Сабіно, 90), Аугусто (Волошинович, 70), Западня — Бруно.

Олександрія: Паньків — Пашаєв, Бондаренко, Шендрик, Цуріков — Банада, Запорожан (Грицук, 46) — Протасов, Ковалець, Задерака (Сновигав, 67) — Паламар (Сітало, 40).

Попередження: Бруно, Голіков — Сітало.



Категория: Футбол