Парма — Ювентус. Анонс матчу Серії А


Опубликованно 24.12.2018 07:09

Парма — Ювентус. Анонс матчу Серії А

У третьому турі першості Серії А повернулася в еліту Парма прийме Ювентус. Звичайно, потрібно враховувати нинішню колосальну різницю між двома командами, але, як напевно пам'ятають уболівальники зі стажем, поєдинки між ними рідко бували нудними.

Парма – Ювентус

Субота, 1 вересня, 21:30. Парма, Стадіо Енніо Тардіні. Арбітр – Даніеле Довери. Пряма трансляція на телеканалі Футбол 1

Після банкрутства в 2015 році Пармі довелося вибиратися з самих низів італійського футболу, і з цим завданням "дукали" впоралися на відмінно, в кожному сезоні піднімаючись на сходинку вище. Проте в Серії А навряд чи пармезанцям вдасться фінішувати у верхній частині турнірної таблиці – хоч би не вилетіти...

Багатообіцяюча нічия у поєдинку проти Удінезе і мінімальна поразка від СПАЛа дає привід для оптимізму, але, все-таки, не в протистоянні з Ювентусом. Особливо якщо врахувати серйозні кадрові проблеми, з якими зіткнувся тренер "герцогів" Роберто Д Аверсу.

Юве гріх скаржитися на кадри, і головною "проблемою" туринців є те, що Кріштіану Роналду ніяк не відкриє рахунок своїм голам у Серії А і, можливо, саме з цієї причини завередував і вирішив не їхати на вручення призів лауреатам ЛЧ-2017/2018, дізнавшись, що йому дісталася нагорода кращому нападаючому, а кращим гравцем турніру визнали Луку Модріча.

При цьому Роналду відчуває себе не зовсім впевнено в побуті, зажадавши у керівництва Ювентуса надати додаткових охоронців, щоб, крім його особистого охоронця, бодігард постійно супроводжував членів його сім'ї, а також хто-то цілодобово чергував на його віллі. До речі, під час виїзного матчу проти " К'єво в першому турі безпека Кріштіану забезпечували бійці спеціального антитерористичного підрозділу.

Що стосується самого матчу, то можна припустити, що "тінню" Роналду стане Бруну Алвеш – його багаторічний товариш по збірній Португалії, яка нині є стовпом оборони Парми.

На думку італійських ЗМІ, Массіміліано Алегрі, як і в попередньому поєдинку проти Лаціо, залишить Дибвлу і Дугласа Косту в запасі, випустивши на поле в якості партнерів Роналду по атаці Бернардески і Манджукіча.

У заявку Ювентуса на матч проти Парми потрапив відновився після травми Де Шильо. Також варто відзначити і вперше включеного в нинішньому сезоні в заявку форварда італійської "молодіжки" Кіна, якого "старої синьйори" до закриття трансферного вікна так і не вдалося відправити в оренду, незважаючи на варіанти в Італії, Німеччині та Франції.

Цікаві факти

- Остання зустріч команд в Пармі в Серії А відбулася в 2015 році і завершилася перемогою господарів – 1:0.

- Ювентус забиває не менше двох м'ячів у п'яти з шести останніх матчів Серії А.

Орієнтовні склади  



Категория: Футбол