Інтер'єр нового кросовера Hyundai Palisade показали на шпигунських фото


Опубликованно 24.12.2018 08:24

Інтер'єр нового кросовера Hyundai Palisade показали на шпигунських фото

Інтер'єр нового восьмимісного кросовера Hyundai Palisade розсекретили до офіційної прем'єри в Лос-Анджелі 28 листопада. Флагман південнокорейської марки отримає нову інформаційно-розважальну систему, кнопковий селектор і цифрову приладову панель.

Шпигунські фото салону Hyundai Palisade опублікував The Korean Car Blog. Приладова панель кросовера візуально з'єднана з дисплеєм мультимедійної системи. На центральній консолі розмістили селектор перемикання передач, блок клімат-контролю і «шайбу» вибору їздових режимів. Їх три - Eco, Sport і Snow.

Раніше були опубліковані «живі» фото нового флагмана. Автомобіль помітили під час зйомок рекламного ролика в Кореї. Дизайн Palisade розроблений в стилістиці концепту Hyundai HDC-2 Grandmaster, що дебютував влітку цього року в Пасадені. Серійному автомобілю дісталася фірмова радіаторна решітка, масивні задні стійки і оптика шоу-кара.

Інформації про технічну начинку Hyundai Palisade як і раніше немає. Імовірно, флагман отримає новий 3.3-літровий мотор V6 потужністю 290 л. с., восьмідіапазонний «автомат» і базовий повний привід, а також 400-сильну гібридну силову установку на базі 3.5-літрового двигуна V6.



Категория: Автотехника