BMW представила новий родстер Z4 третього покоління


Опубликованно 24.12.2018 08:24

BMW представила новий родстер Z4 третього покоління

Компанія BMW представила родстер Z4 нового покоління. «Двухдверка» у версії M40i First Edition дебютувала на Конкурсі елегантності в Пеббл-Біч.

Серійна версія BMW Z4 побудована на основі прототипу Concept Z4 Roadster, представленого баварської маркою в 2017 році тут же в Пеббл-Біч. При зміні поколінь, родстер отримав абсолютно новий дизайн і розширений список оснащення, в який увійшла м'яка дах з електроприводом, глянсовий декор, 19-дюймові двоколірні колісні диски і проекційний дисплей. Крім того, у родстера з'явилася нова передня оптика, завужені задні ліхтарі в стилістиці кросоверів X5 і X4, «зябра» на крилах і спойлер. Кузов «дебютанта» пофарбували в яскраво-помаранчевий колір Frozen Orange Metallic.

Представлена в Пеббл-Біч версія M40i First Edition укомплектована 3.0-літровою рядною «турбошісткою», потужність якої в специфікації для американського ринку становить 340 л. с. (500 Нм). Мотор оснащений сажовим фільтром твердих часток, що дозволяє йому відповідати вимогам норм Euro Temp-6d, набирає чинності вже цієї осені. Поєднується агрегат з восьмиступінчастим «автоматом» ZF з самоблокується заднім диференціалом. За предваритальным оцінками, з місця до 96 км/год родстер, оснащений таким силовим агрегатом, зможе прискорюватися менш ніж за 4.4 с.

У стандартному оснащенні версії First Edition підвіска з электронноуправляемыми амортизаторами, допрацьована фахівцями підрозділу BMW M, гальма і диференціал з електронним управлінням M Sport, а також адаптивна світлодіодна оптика, аудіосистема з об'ємним звучанням Harman Kardon і крісла з електрорегулюванням.

Салон BMW Z4 M40i First Edition оброблений чорною шкірою Vernasca. Тут встановлена нова повністю цифрова приладова панель, інтегрований в центральну консоль сенсорний дисплей мультимедійного комплексу і бездротова зарядка для мобільних гаджетів. У клімат-контролю і системи освітлення салону з'явився повністю кнопковий пульт управління, хоча в базових комплектаціях можуть зберегтися традиційні аналогові прилади.

Більш детальна інформація про комплектаціях і технічній начинці родстера BMW Z4 третього покоління стане відома під час офіційної прем'єри 18 вересня. Серійний випуск новинки почнеться в другому кварталі 2019 року.



Категория: Автотехника