У 2019 році В Києві почнуть будувати нову дорогу від ДВРЗ до Броварського проспекту


Опубликованно 26.12.2018 00:39

У 2019 році В Києві почнуть будувати нову дорогу від ДВРЗ до Броварського проспекту

«Київавтодор» поділився планами на 2019 рік: один з першочергових об'єктів — автомобільна дорога між вулицею Довбуша та Броварським проспектом. Повний комплекс робіт, що включає прокладання нової ділянки і влаштування велосипедних доріжок, планують завершити до 2020 року.

Проект нової дороги, яка з'єднає мікрорайон ДВРЗ з Броварським проспектом, «Київавтодор» почав розробляти в 2016 році. Крім будівництва нової ділянки автодороги між вулицею Довбуша та Броварським проспектом, проектом передбачена реконструкція проїжджої частини вулиць Вільхової, Макаренко і Довбуша, а також збільшення протяжності автодороги на 2.7 км і облаштування велосипедних доріжок загальною площею понад 9 тисяч квадратних метрів.

Також у «Київавтодорі» відзвітували про початок капітального ремонту вулиці Алма-Атинській - єдиного на сьогоднішній день транспортного сполучення мікрорайону ДВРЗ. Повний комплекс робіт, що включає капітальний ремонт дорожнього полотна, тротуарів, зовнішнього освітлення та шляхопроводу, розташованого на цій вулиці, завершать у 2019 році. Як уточнили в «Київавтодорі», в останній раз капітальний ремонт шляхопроводу проводився в 1959 році.



Категория: Автотехника