Степаненко: Фомін не показав того рівня, який повинен показувати нападник Шахтаря


Опубликованно 26.12.2018 01:51

Степаненко: Фомін не показав того рівня, який повинен показувати нападник Шахтаря

Хавбек національної збірної розповів про очікування від матчу проти Маріуполя у Харкові вже в цей уїк-енд, Руслана Фоміна та національної збірної.

- Чому в кінці минулого сезону було важко в матчі з Маріуполем, ви тоді виграли всього 1:0 в кінці зустрічі, ви тоді дуже раділи, наче перемоги у фіналі кубка?

- Ми грали тоді рано, було дуже жарко плюс непроста дорога в Маріуполь. Вони тоді грали в п'ять захисників, насичена оборона, ми не змогли забити швидкий гол, і потім було важко розкривати таку оборону.

- Чому Руслан Фомін, повернувшись з Маріуполя, так і не зіграв жодного матчу за Шахтар і знову повернувся в приазовський клуб?

- Мені важко говорити про це, я не тренер. Значить він не показав того рівня і не виконав тих вимог, які повинен демонструвати нападник в цій команді.

- Чи Думали ви вже про збірну, адже зовсім скоро належить участь в Лізі Націй.

- Звичайно, команда збиралася в червні й ми тоді обговорювали, що потрібно досягти позитивного результату в Лізі Націй, щоб напряму потрапити на чемпіонат Європи. Хочемо здобути перемоги в майбутніх матчах.

- На тижні ви разом з Андрієм П'ятовим і Віктором Коваленко працювали на АЗС. Хто краще за всіх справився зі своїми обов'язки?

- Напевно, П'ятов, адже тільки йому дали чайові. Але я тепер не даю нікому заправляти свою машину.



Категория: Футбол