Українська тенісистка вийшла у фінал підсумкового турніру WTA


Опубликованно 27.12.2018 04:03

Українська тенісистка вийшла у фінал підсумкового турніру WTA

Українська тенісистка Еліна Світоліна вийшла у фінал підсумкового турніру WTA в Сінгапурі. Світоліна перемогла голландську тенісистку Кікі Бертенс в трьох сетах з рахунком півфіналу 7:5, 6:7 (5), 6:4, повідомляє "Великий теніс України".

У стартовому сеті Світоліна першою зробила брейк (3-1), Бертенс відповіла зворотним брейком. У десятому геймі українка не скористалася сетболом на подачі суперниці (5-5). Гарантувавши собі як мінімум тайбрейк, Світоліна здобула ще два сетболи в геймі Бертенс. На першому ж з них голландка допустила подвійну помилку і за 48 хвилин Світоліна записує в свій актив сет: 7-5.

По ходу другого сету Бертенс лідирувала з брейком, який оформила ще на початку партії. Дівчата по черзі брали гейми, а при рахунку 3-5 на подачі Світоліної суперниця не скористалася сетболом. Подаючи на партію, Бертенс не реалізувала потрійний сетбол, а Світоліна, отримавши перший свій брейкпоинт в сеті, зрівняла рахунок: 5-5. У підсумку гра перейшла на тайбрейк, де на чотири міні-брейки суперниці українка відповіла трьома.



Категория: Обо всем