Nissan і Nismo лист РЧ: 322bhp електричний гоночний автомобіль запущений


Опубликованно 28.12.2018 10:48

Nissan і Nismo лист РЧ: 322bhp електричний гоночний автомобіль запущений

Nissan показав новий листочок і Nismo RC електричний гоночний автомобіль концепція, яка виробляє 322bhp і 472lb фут обертального моменту.

Нова машина-це друга раса-налаштований лист вироблений фірмою Nismo на гоночних руку. З двома електромоторами і повним приводом, що він здатний досягати 0-62 миль в годину за 3.4 секунди, вдвічі швидше свого попередника з 2011 року. Шість прикладів того, автомобіль буде побудований для виконання демонстраційних пробігів на різних заходах, включаючи Формули E гоночних уїк-ендів.

Автомобіль Nissan виконавчий віце-президент Скіллачі Даніеле сказав лист "показує, як ми націлюємося ще вище, коли справа доходить до грубої сили та продуктивності роблять електромобілі ще більш цікавою для клієнтів".

Система трансмісії з дистанції лист на основі дорожньої версії з літій-іонними акумуляторами і інверторами, в той час як всі колеса можуть надіслати свої повноваження незалежно для кожної осі. Використання вуглеволокна монокок і легких компонентів означає, що автомобіль важить 1220kg.

Кузов автомобіля також була перероблена, збільшуючи довжину гонки версія 4546mm, з колісна база 2750mm. Він має дорожній просвіт 1212mm, скорочення 300мм від дорожньої версії.

Ніссан показав Nismo і листя радіокеровані в той же час, як офіційний старт своєї нової команди Формули Е, з японською фірмою, захопили е. гребель раніше команди виступали з партнером по альянсу компанією Renault. Британський гонщик Олівер Роуленд приєднається Себастьян Буемі в команді протягом сезону 2018/19 все-електричний чемпіонату, який стартує в Саудівській Аравії на 15 грудня.

Детальніше

Nissan представила гоночний лист на Нью-Йоркському автосалоні 2011



Категория: Автоновости