Флагманський кросовер Hyundai Palisade помітили в Кореї


Опубликованно 29.12.2018 03:39

Флагманський кросовер Hyundai Palisade помітили в Кореї

У мережі з'явилися «живі» фотографії нового флагманського кросовера Hyundai Palisade. Офіційно новинку представлять 28 листопада в Лос-Анджелесі. На корейському ринку продажі моделі стартують до кінця року. У США кросовер з'явиться влітку 2019 року.

«Живі» фото Hyundai Palisade опублікував користувач Instagram з ніком ubin1024. Автомобіль був помічений під час зйомок рекламного ролика в Кореї. Ім'я нового флагмана компанія озвучила два тижні тому, показавши єдине зображення, що не несе ніякої інформації про моделі.

Екстер'єр Palisade розроблений в стилістиці концепту Hyundai HDC-2 Grandmaster, показаного маркою в червні цього року на автосалоні в Пусані. Серійний кросовер отримав фірмову радіаторну решітку, масивні задні стійки і оптику, як у концепту. Крім просторого восьмимісного салону, Palisade зможе запропонувати містке багажне відділення, як стверджують у компанії, одна з найбільш містких в класі. Також кросоверу обіцяні інноваційні системи безпеки, зв'язку і комфорту Hyundai. У модельній лінійці марки новий флагман займе місце кросовера Grand Santa Fe.

За попередньою інформацією, Palisade побудований на тій же платформі, що і Kia Telluride з поперечним розташуванням двигуна і базовим переднім приводом. Кросовер отримає новий 3.3-літровий мотор V6 потужністю 290 л. с., а також 400-сильну гібридну силову установку на базі 3.5-літрового двигуна V6.



Категория: Автотехника