Сітроен С3 Aircross може довгостроковий огляд


Опубликованно 30.12.2018 06:33

Сітроен С3 Aircross може довгостроковий огляд

Чому ми працюємо над цим: щоб побачити, якщо це спритних компактних кросоверів може запропонувати більше, ніж його приковувати погляди 1 Місяць - Специфікацій

Життя з Сітроен С3 по акції: 1 місяць

Вітаючи акції С3 флоту - 12 вересня 2018

Там дійсно не минути принади компактного кросовера, чи не так?

Прийми скромний хетчбек, Джек на нього, як на ходулях, і застосувати деякі позашляхових стилі дизайну. Виконану роботу. Британська громадськість зійшла з розуму для SUV-тематичні суперміні, і тому виробники впевнені, щоб тримати їх, щоб задовольнити нашу спрагу.

Це все більш переповненому куті ринку, тому він платить, щоб виділитися, щось Сітроен С3 Aircross може і не робити неприємностей. В акції замінює МПВ-надихнув С3 Пікассо в Сітроен З хетчбек стайлінг-дю-Жур, в результаті чого кросовер, який сочиться химерний французький шарм всередині і зовні. Вона потрапляє у фокус товарний знак Сітроена на комфорт, хоча і в дистиллированном вигляді, і практичність, що на одному рівні з найкращими в класі.

Це може не бути самим динамічним, самим розкішним і найдоступнішим автомобілем в своєму роді, але ми вважаємо, що це, напевно, найцікавіше. І бачачи, як він уже другий-бестселер компанії автомобіля за хетчбек С3, після майже десяти місяців на продаж, здавалося б, клієнти погоджуються.



Категория: Автоновости