Сампдорія розгромно перемогла Наполі


Опубликованно 30.12.2018 09:51

Сампдорія розгромно перемогла Наполі

Центральним матчем недільного ігрового дня в Італії стала зустріч Сампдорії і Наполі. Підопічні Марко Джампаоло поступилися в минулому матчі з Удінезе мінімальним рахунком, а ось неаполітанці неймовірним чином обіграли Мілан. Команди по черзі володіли ігровою ініціативою, але до справді небезпечних моментів справа не доходила.

На 11-ій хвилині Сампдорія провела контрвипад, в завершальній стадії якої Сапонара відпасував на Дефреля — француз підробив м'яч і відправив його у ворота ударом з-за меж штрафного. 1:0. Господарі продовжили атакувати і змогли розвинути перевагу в рахунку. Фабіо Квальярелла отримав м'яч в штрафній і відпасував на Дефреля — Грегуар оформив дубль. 2:0.

Підопічні Карло Анчелотті були шоковані і намагалися прийти в себе. Гості намагалися застосовувати високий пресинг, але команда Марко Джампаоло шикарно виходили в атаку з-під тиску суперника. Перший тайм завершився за комфортному рахунку на користь господарів, а в дебюті другого територіальна перевага була на боці Наполі. Зазначимо, що після перерви не вийшли Інсіньє і Верді — їх місця зайняли Унас і Мертенс.

В якийсь момент здавалося, що гостям вдасться забити і переломити хід поєдинку, але всі їх надії зруйнував Квальярелла. Та ще як! Фабіо п'ятою відправив м'яч у дальній кут воріт після передачі з флангу. 3:0. Команда Анчелотті все-таки могла відіграти один гол, коли Мертенс переправляв м'яч у ворота з забійної позиції, але пробив вище воріт. Фінальний свисток арбітра зафіксував розгромну перемогу Сампи. Сампдорія — Наполі 3:0

Голи: Дефрель, 11, 32, Квальярелла, 75.

Сампдорія: Аудеро — Берешински, Тонеллі, Андерсен, Мурру (Сала, 59) — Баррето, Экдаль (Роналдо Вієйра, 83, Линетти — Сапонара (Рамірес, 37) — Дефрель, Квальярелла.

Наполі: Віспини — Хисай, Кулібалі, Альбіоль, Руй — Аллан, Діавара (Ріг, 71), Зьелински — Верді (Унас, 46), Мілік, Інсіньє (Мертенс, 46).

Попередження: Рамірес, Роналдо Вієйра — Діавара, Ріг, Аллан, Руї.



Категория: Футбол