Позашляховик Cadillac Escalade нового покоління вивели на тести


Опубликованно 30.12.2018 10:09

Позашляховик Cadillac Escalade нового покоління вивели на тести

Компанія Cadillac приступила до тестування позашляховика Escalade наступного покоління. Прем'єра моделі 2020 модельного року очікується в кінці 2019 року.

Шпигунські фото закритого камуфляжем прототипу Cadillac Escalade нового покоління опублікував Motor1. Від моделі нинішнього покоління новий Escalade відрізняється іншою радіаторної гратами і вертикальної оптикою в стилістиці кросовера Cadillac XT4, що дебютував навесні цього року в Нью-Йорку. Ззаду видно тільки нові патрубки випускної системи. За чутками, наступного Escalade повністю перероблять інтер'єр.

За попередньою інформацією, в моторну гамму нового Escalade увійде 6.2-літровий мотор V8 потужністю 420 л. с. (623 Нм), що поєднується з 10-ступінчастим «автоматом», а також новий 4.2-літровий мотор V8 з подвійним турбонаддувом, який дебютував в березні поточного року на оновленому Cadillac CT6. На «зарядженої» модифікації V-Sport віддача агрегату становить 557 к. с. і 850 Нм крутного моменту. На «цивільних» модифікації моделі (не з лінійки V-Sport) потужність двигуна знижена до 500 сил. Максимальний крутний момент - до 750 Нм. Також очікується поява гібридної модифікації позашляховика.



Категория: Автотехника