"Гордість України": Світоліну нагородили почесним званням


Опубликованно 31.12.2018 05:03

Національний олімпійський комітет України присвоїв тенісистці Еліною Світоліною спеціальну високу нагороду "Гордість України". У жовтні перша ракетка країни встановила історичне досягнення, перемігши в підсумковому турнірі жіночої тенісної асоціації (WTA), який зібрав у Сінгапурі 8 кращих тенісисток планети. Світоліна стала першою тенісисткою з України, яка перемогла у цих престижних змаганнях.

У свій час спеціальної нагороди Олімпійського комітету "Гордість України" були удостоєні сестри Олена і Катерина Бондаренко, які вперше в історії вітчизняного тенісу здобули перемогу в парному розряді одного із чотирьох турнірів Великого Шолому - відкритому чемпіонаті Австралії, і легкоатлетка Наталія Добринська - за отримання титулу чемпіонки світу і встановлення нового світового рекорду в легкоатлетичному багатоборстві, який до цього протримався 20 років.

"Вісті" вже писали раніше, що українська тенісистка Еліна Світоліна значно піднялася в рейтингу. Також Світоліна вийшла у півфінал підсумкового турніру.



Категория: Обо всем