Зінченко: Збірна України могла раніше забити переможний м'яч


Опубликованно 31.12.2018 20:21

Зінченко: Збірна України могла раніше забити переможний м'яч

"Головне те, що ми добилися перемоги. На мій погляд, ми могли раніше забити переможний м'яч, щоб не відтягувати це питання до останніх хвилин. Ми могли забити набагато більше, ніж два м'ячі", — цитує Зінченко офіційний сайт ФФУ.

"Установка була одна: грати більше на атаку. Грати так, щоб команда добилася позитивного результату. На щастя, все вийшло".

"Корективи Шевченка? Це були чисто ігрові, робочі моменти. Марлос трохи підсів, і треба було допомагати в цій зоні партнерам в обороні".

"Гол? Опинився в потрібний час у потрібному місці. Циганков зробив передачу в штрафний, воротар не розібрався з захисниками, і мені залишалося поставити крапку".

"Матч зі Словаччиною без вболівальників? Так, це важко. Це наш 12-й гравець, якого буде не вистачати. Але доведеться змиритися. У нас вже є досвід таких матчів. Грали з порожніми трибунами з Ісландією. Сподіваюся, на цей раз ми впораємося. І велике спасибі сьогодні нашим вболівальникам, тому що було таке відчуття, що ми граємо не в Чехії, а в Україні. Ми добре вивчили чехів, створили багато моментів, але треба працювати над реалізацією, щоб не доводити розв'язку до останніх хвилин".



Категория: Футбол