Автомобілів Mazda в Україні запропонували системи Android Auto і Apple CarPlay


Опубликованно 31.12.2018 23:21

Автомобілів Mazda в Україні запропонували системи Android Auto і Apple CarPlay

В офіційній дилерській мережі Mazda в Україні з'явилася нова додаткова опція. За 6699 грн тепер можна доповнити штатну мультимедійну систему MZD Connect додатками Apple CarPlay і Android Auto.

Встановивши комплект додаткового обладнання і нове програмне забезпечення на штатну мультимедійну систему MZD Connect, власники автомобілів Mazda зможуть здійснювати дзвінки, приймати і відправляти повідомлення, слухати музику і користуватися навігацією, не відволікаючись від дороги. Перепрошивка мультимедійної системи дозволить використовувати Siri або Google Assistant мовою смартфона, оновлені карти з великою кількістю інформації про об'єкти та оперативно отримувати дані про дорожній трафік.

Управління смартфоном здійснюється за допомогою джойстика HMI Commander або голосом, а на CarPlay ще і з сенсорного дисплея MZD Connect. Для підключення смартфона до системи необхідний додатковий USB-порт, установка якого, як комплект проводів, входить у вартість перепрошивки мультимедійної системи. На даний момент це близько 6699 гривень з ПДВ.

Встановити програми Apple CarPlay і Android Auto зможуть власники автомобілів Mazda європейської комплектації, обладнаних штатної мультимедійною системою MZD Connect.

В Україні поки офіційно не підтримуються додатки Apple CarPlay і Android Auto. Однак при бажанні їх можна встановити.



Категория: Автотехника