Ауді SQ2: 296bhp гарячої позашляховик показав


Опубликованно 01.01.2019 00:30

Ауді SQ2: 296bhp гарячої позашляховик показав

Компанія Audi показала SQ2 перед його офіційним дебютом на Паризькому автосалоні, з 296bhp на крані і обмежена електронікою максимальна швидкість 155 миль на годину.

Автомобіля 1984cc чотирьох-циліндровий турбований бензиновий двигун використовується спільно з С3 і тісно пов'язана з Фольксваген Гольф R і майбутній Т-Р РПЦ, а також двері!

Трансмісіях SQ2 має однакову кількість крутного моменту, як Гольф R з 295lb футів, і 0-62 миль в годину досягається в заявленому 4.8 сек. Чотири колеса Ауді системою приводу quattro забезпечує потужність на всі чотири колеса. Він доступний тільки з автоматичною коробкою передач DSG.

Ці показники поставили SQ2 0,1 сек попереду BMW Х2 M35i, яка також буде показана в Парижі наступного тижня - коли він доходить до 0-62mph прискорення. Дві машини однакові максимальна швидкість обмежена, хоча у BMW 7bhp і 37lb перевага футів над Ауді.

Гаряча міні земляк суперник идентифицировалась чотирьохядерні вихлопні труби в задній частині, а також стриманий SQ2 пропусків і більш агресивний обвіс, що включає задній спойлер. Весь автомобіль був знижений на 20 мм порівняно зі стандартним 2-му кварталі, в той час як вибір 18 дюймів або 19 дюймів колеса.

Всередині, автомобіль отримує чорний хедлайнер і чорною шкірою і алькантарою сидіння, які мають додаткові укріплення, щоб надати підтримку швидше кути і рельєфні логотипи. Приладова панель отримає віртуальний кокпіт цифровий дисплей Ауді як варіант, але традиційні циферблати і центральний дисплей стандартні. Преміум звукова система також встановлені.



Категория: Автоновости