Електричний хетчбек Honda вперше помічений на тестах


Опубликованно 01.01.2019 05:24

Електричний хетчбек Honda вперше помічений на тестах

Компанія Honda приступила до випробувань серійної версії електричного концепту Urban EV. Офіційна прем'єра електрокара очікується на початку 2019 року. У Європі стартують продажі хетчбека в кінці року.

Шпигунські фото нового електрокара опублікував Motor1. Як видно на фото, серійна версія зберегла спільні риси шоу-кара Urban EV, представленого маркою на Франкфуртському автосалоні 2017 року. У прототипу такі ж пропорції кузова, круглі передні фари, зарядний лючок на капоті і потопаючі дверні ручки. При цьому хетчбек позбувся відкриваються проти руху автомобіля суїцидальних дверей. Крім того, у хетчбека тепер п'ять дверей замість трьох. Квадратні задні ліхтарі шоу-кара замінили круглими.

Цікаво, що, як і шоу-кар, прототип укомплектований камерами заднього виду замість традиційних дзеркал, які на даний момент офіційно дозволені тільки в Японії. Однією з особливостей концепту було встановлене між передніми фарами інформаційне табло, на який виводилися багатомовні повідомлення для інших учасників руху, поради, привітання і статус зарядки. Буде така технологія реалізована на серійної версії машини, поки невідомо.

Даних про технічні характеристики електрокара і фото салону поки немає. За чутками, без підзарядки хетчбек зможе проїжджати близько 250 км, а в салоні встановлять цифрову приладову панель.



Категория: Автотехника