Головне за вечір - мета розриву РПЦ з Константинополем, негативний торговий баланс і подробиці катастрофи Су-27


Опубликованно 02.01.2019 01:45

Головне за вечір - мета розриву РПЦ з Константинополем, негативний торговий баланс і подробиці катастрофи Су-27

Генеральні продюсери телеканалів "112 Україна" і NewsOne Артем Марчевського та Василь Голованов продовжують зустрічі з депутатами Європейського парламенту та розповідають їм про боротьбу за свободу слова в Україні. 16 жовтня відбулася зустріч з віце-президентом Європарламенту Павелом Теличкою.

"Ми повинні в повній мірі зважити незалежність та свободу медіа, - каже євродепутат. - Звичайно, необхідно уникати будь-яких ситуацій, які можуть призвести до тиску або обмежень роботи журналістів, або що ще гірше до погроз за їх роботу. І звичайно, необхідно забезпечити свободу ЗМІ, незалежно від того чи це йдеться про моїй країні або, наприклад, про Україну".

Рішення Синоду РПЦ про припинення євхаристичного спілкування було вимушеним жорсткістю. Про це заявив голова синодального відділу із взаємин церкви з суспільством та ЗМІ Московського патріархату Володимир Легойда. «Це не спроба когось перемогти або щось довести — це єдино можливий для нас поведінка, але метою воно має тільки одне — відновлення братського спілкування з тими, з ким воно було перервано», — зазначив Легойда.



Категория: Обо всем