23 удару — 0 голів: невтішна статистика Роналду


Опубликованно 02.01.2019 05:12

23 удару — 0 голів: невтішна статистика Роналду

У перших трьох поєдинках сезону Серії А Кріштіану не вдалося відзначитися дебютним голом за свій новий клуб, при цьому ні в якому разі не можна сказати, що португалець не старався.

За три матчі Роналду завдав по воротах суперника 23 удару (включаючи заблоковані) – більше, ніж будь-який інший гравець Серії А.

На другому місці за цим показником знаходиться Едін Джеко з Роми (17 ударів), а на третьому – Леонардо Паволетти з Кальярі (12 ударів). При цьому Джеко відзначився одним голом, а Паволетти – двома.

Також на рахунку Кріштіану найбільшу кількість ударів в площину воріт – 9. Друге місце між собою тут ділять відразу кілька гравців з 5 точними ударами в активі, включаючи все того ж Едіна Джеко.

Таким чином, з одного боку Роналду демонструє як завжди активну гру і в даний момент є самим б'є футболістом нинішнього сезону чемпіонату Італії, але з іншого-показує найнижчу гольову ефективність (враховуючи співвідношення ударів/забиті м'ячі) в Серії А.

Раніше партнер Кріштіану за Ювентусу Андреа Бардзальї заявив, що ніхто в команді не хвилюється за гольової засухи Роналду.



Категория: Футбол