Оновлений Ягуар XE це підтвердив на 2019 рік


Опубликованно 02.01.2019 06:18

Оновлений Ягуар XE це підтвердив на 2019 рік

Ягуар буде запущено в наступному році оновлену версію свого Хе, бос Великобританія Родон Гловер підтвердив.

Зачерпнути автомобіль на початку цього року, BMW 3-ї серії суперник отримає оновлення у 2019 році, заявив Гловер, через чотири роки після того, як модель запущена.

Ягуар буде сподіватися, щоб розвернутися зниження продажів свого XE, яка не змогла конкурувати з моделями, такими як 3-ї серії і Audi A4 на ринку бізнес-автомобіля.

Сказав Гловер в оновленому XE став "критично важливі для підтримки свого місця на ринку". Тим не менш, він визнав, що рівень викидів CO2 не буде зменшена в рестайлінгову Хе, важливим чинником прийняття рішення про покупку автомобіля.

"Виграв СО2 не змінюється, ми маємо те, що маємо", - сказав Гловер. "Мова йде про розуміння того, де ми можемо грати – малий і середній бізнес і схем спорідненості, наприклад".

Той факт, що викиди CO2 не зміниться передбачає Plug-в гібридної трансмісії не буде введено в Хе, незважаючи на техніки, що надходить безпосередньо на борту на споріднений бренд Ленд Ровер. Його введуть тільки в гібридної версії нового Evoque в найближчі 18 місяців.

Проте, ремонтується хе як очікують, буде використовувати 48В м'який гібрид, підвищення ефективності чотирьох-циліндровий бензиновий і дизельний складу.

Вважається, що нові, більш суворі випробування викидів ВПИМ означає, що СО2 з м'яким гібриди залишаться такими ж, як існуючої лінії-вгору.

Недавно представлений асортимент-циліндр, чотири-колеса-привід 300 спорт, як очікують, перенесе у чому незмінною.

У 2019 Хе отримаєте ряд змін в дизайні екстер'єру, який, як очікується, прийме сигнали від проекту СВ Зв 8, в той час як інтер'єр буде натхненний я-ПАРЄ, в тому числі сенсорний інформаційно-розважальна система ПРО Дуо. Поряд з цим, ми можемо очікувати поліпшень в салоні, спрямованої на підвищення якості матеріалу і загальної підгонки та оздоблення.



Категория: Автоновости