Ягуар F-тип картатий прапор видання святкує спадщина бренду


Опубликованно 03.01.2019 01:21

Ягуар F-тип картатий прапор видання святкує спадщина бренду

Компанія Jaguar випустила новий спеціальний випуск F-типу, що виповнюється 70 років з дня першого спортивного автомобіля Jaguar XK120 того, був підготовлений і святкує спадщина автоспорту бренду.

На основі існуючого Р-динамічний рівень обробки і доступна як купе і кабріолет варіантів винищувача F-тип R, пакет картатий прапор має ряд гонки-надихнув мотиви.

Зовнішні оновлення включають в себе розширені бічні пороги і 20-дюймові глянцеві чорні легкосплавні диски, а кузов може бути закінчена в Карпатських сірий, Фудзі білий або кальдера червона, з чорною стріхою доступний на купе.

Зміни інтер'єру приходять у вигляді чорного дерева suedecloth стелю, продуктивність обробкою місць у Віндзор тиснена шкіра, брендинг картатий прапор на підголівниках і плити проступи і темний шліфований алюміній консолі центр.

Пакет доступний на F-типу з чотирма циліндрами і наддувом 3,0-літровий V6. Обидва оснащені восьми-ступінчастою автоматичною коробкою передач у стандартній комплектації, а повний привід пропонується в якості додаткового на більш потужний, 375bhp варіант.



Категория: Автоновости