У Honda Civic з'явиться «позашляхова» версія


Опубликованно 03.01.2019 03:57

У Honda Civic з'явиться «позашляхова» версія

Honda анонсувала прем'єру «вседорожной» версії нового хетчбека Civic. Концепт під назвою Civic Versatilist дебютує в середині січня на автосалоні в Токіо.

Опублікований компанією дизайн-скетч дозволяє розглянути шоу-кар, серійна версія якого могла б скласти конкуренцію Ford Focus Active. Від базового хетчбека Honda Civic, «позашляхова» версія відрізняється збільшеним дорожнім просвітом, пластикової захистом нижньої частини кузова, незвичайними «плавниками» на передніх дверях і новими колісними дисками.

Інформації про силових агрегатах концепту компанія не надала. На європейському ринку базовий Civic пропонується з літровим бензиновим турбомотором потужністю 127 л. с. і 1.5-літровою «турбочетверкой» потужністю 180 л. с., поєднуються з 6-ступінчастою механічною коробкою передач або варіатором.

Крім Civic Versatilist на стенді компанії в Токіо виставлять концепт-кар Neo Classic Concept, побудований на базі моделі S660, і передвісника «компактвена для жінок» - прототип Honda Jazz Elegant Colour Collection.



Категория: Автотехника