Наречена принижує, коли гість плескає весілля на Facebook


Опубликованно 03.01.2019 15:00

Наречена принижує, коли гість плескає весілля на Facebook

Останнім часом наречені нагадав на Reddit, що її двоюрідний брат і його подруга принесла їх дев'ять-місячної дитини разом з їх дитиною безкоштовно одруження, незважаючи на її оплачувати няню.

Не бажаючи "неприємності", щоб зіпсувати їй день, вона "спускав на гальмах", тільки щоб виявити, що жінка зачинила Весілля на соціальних медіа, що дітям не дали.

"Ми думали, 'о, добре і все-таки було краще час і ми щасливі в шлюбі ми не багато думаємо про це і пішли на наш медовий місяць", - сказала вона.

Але не довго після того, як наречений і наречена виявили, що їхній гість був в люті за всієї ситуації, і взяв до Facebook з різкою тиради.

Уїдливе просторікувати про весілля пішло вірусне після того, як наречена залишилася принижена гостя.

"Наречена може піти поштовхати камені в такі дурні погано спілкувалися, в останню хвилину запитом" пост читати.

Поряд з викривальними відгук про її великий день, незадоволені оцінки були помічені кілька членів родини, тільки посилює приниження нареченої.

Вона також "сподобалася" різні зауваження, які погодилися з їх проханням було необґрунтованим.

"Це мене засмутило, що вона відправила це на публічному форумі, так що мій чоловік і я говорили про це і написав її чоловік," вона продовжувала, пояснюючи рішення тільки підлив масла у вогонь.

"Тоді я отримав повідомлення від дружини, сказавши, що її чоловік-не її охоронець, і якщо у мене є проблеми, то розбирайтеся з нею".

Незважаючи на прохання нареченої, щоб пост знесли, весільний гість відмовився, заявивши, що "немає правила дітям було погано опрацьовано і вона повинні бути в змозі створювати те, що вона вважає за потрібне на Facebook".

Однак інцидент залишив наречену, яка йде по імені користувача merrygirl07, переживала, що її розширеної сім'ї буде думати про неї і хвилюватися, вони повірять, що вона "брайдзилла".

Наречена не хотіла дітей на весіллі, але нехай це слайд, коли член сім'ї з'явився зі своєю дитиною. Однак вона була пізніше вибухнув у соціальних мережах для запиту.

"Я відчуваю, що ми вийшли з нашого шляху, щоб зробити речі легше для неї, а потім вона все-таки порушила всі наші побажання в день весілля, який ми були готові відпустити, поки вона не зробила пост пару тижнів після реальних подій", - сказала вона.

Шоковані користувачі Reddit вже скочив на її захист, брендинг двоюрідний брат і його подруга "смішно".

“Ви були більш ніж щедрі організації няню, щоб бути в коридорі. Вона повинна вирости і зрозуміти, що світ не обертається навколо неї або її дитини. Вона смішна," один чоловік написав.

"Я б вигнав її з приймальні на місці", - гнівний додав користувач. “Ви вийшли з вашому шляху, коли ви не повинні. Вона-це кошмар, який, очевидно, зневірившись отримати її і її кодло увагу".

“Вона є грубим і неуважним. Якщо це була така проблема для неї, вона могла відмовитися і залишитися вдома", заявив інший.

Однак не всі були на боці нареченої, з деякими, пояснивши, що вони могли зрозуміти нерішучість нова мама залишити свою дитину з незнайомою людиною.

"Я згоден з тим, що дитина безкоштовно весілля і я теж можу абсолютно зрозуміти, не наважуючись віддати свою дитину чужій людині," один з коментаторів пояснив.

Продовжувати розмову @RebekahScanlan | rebekah.scanlan@news.com.au



Категория: Обо всем