Жінка, яка вийшла заміж незнайомцем на першому побаченні звільнили за фотографію топлес


Опубликованно 03.01.2019 16:06

Жінка, яка вийшла заміж незнайомцем на першому побаченні звільнили за фотографію топлес

Сара Елліотт, 34, одружені Підлогу Едвардс, 36, в день Різдва після зустрічі вперше у місті Лас-Вегас в їх весільні наряди.

Пари були підібрані на додаток знайомств Бамбл кілька днів раніше, але вирішили одружитися після реалізації вони "і так далі".

Сара і Пол одружилися у день Різдва після зустрічі вперше у їх весільні наряди. Фотографія: SWNS/мега

Незважаючи на визнання ідея була "божевільна" у Великобританії закохані забронювали каплиця в Лас-Вегасі і одружилися незабаром після приземлення.

Це не займе багато часу для їх незвичайна романтика розійшлося по Мережі, викликаючи X-рейтингу фото Сари, яка, за повідомленнями, призвело до того, що вона звільнена з роботу нянею,Сонцеповідомляє.

"Її бос не подобалося те увагу, яку вона отримувала і вирішила, що краще вона працювати в інших місцях", - сказав джерело.

"Вона шукала кохання, і дуже пощастило, щоб знайти його, але тепер вона буде повертатися онлайн на нову роботу."

Наречена вже зізналася, що пішла на вечірку фетиш на побачення з людиною, якого вона зустріла онлайн, кілька тижнів, перш ніж вона втекла з Підлогою.

Однак Павло не відлякують своєї дружини колоритний останні, визнавши в інтерв'ю Доброго ранку Британія , що він вже бачив фото.

Незважаючи на це X-рейтингу зображення з'являються, пара сказав, що вони сильніше, ніж коли-небудь, оскільки вони були відкриті і чесні про їхнє минуле.

Сара і Підлогу вперше зустрілися на шляху до їхнього весілля, з підлогою навіть опускається на одне коліно в аеропорту.

“Я вже знав, що її симпатії і антипатії. Ми нічого не приховували один від одного. Це не було для мене несподіванкою", - сказав він телеведучі.

"Ми повністю відкриті щодо буквально все", - каже Сара.

Натхненний одружився на перший погляд, пара пройшла до кінця за своє імпровізоване весілля, з підлогою навіть опускається на одне коліно в аеропорту і вручає своїй нареченій обручку.

Молодята тепер з нетерпінням чекаємо подружнього життя, зізнавшись, що вони стали "нерозлучні" з їх шпори-оф-момент одруження.

Батько двох дітей Павло має двох дітей підліткового віку від попереднього шлюбу, хто нещодавно познайомився з їх новою мачухою і сказав "обожнюю" її.

Тим часом, Сара і раніше живе з колишнім чоловіком, так як вони все-таки продати власні будинки, вони разом.

Це дійсно сучасний роман.

Продовжувати розмову @RebekahScanlan | rebekah.scanlan@news.com.au



Категория: Обо всем