Перший привід: Шкода бачення РС - нового PHEV силовий проби


Опубликованно 04.01.2019 00:03

Перший привід: Шкода бачення РС - нового PHEV силовий проби

Шкода бачення РС, представлений на Паризькому автосалоні нещодавно, ефективно превью три різні аспекти майбутньої фірми.

Хетчбек демонструє Вигляд прийдешнього чеської компанії Форд Фокус-конкуруючи скеля, яка прийде на зміну швидким у своїй лінійці. Вона також має елементи попереднього перегляду зовнішній вигляд майбутніх моделей виконання ВРС – незважаючи на даний час немає ніяких планів для Скеля ВРС – і демонструє новий плагін Шкоди гібридних (PHEV) трансмісії.

Блок Фева в баченні РС поєднує в собі 1,5-літровий турбований бензиновий двигун з електричним двигуном, щоб запропонувати загальною потужністю 242bhp. У той час як специфікації можуть змінитися, силовий агрегат, як очікується, буде схожий на першу модель, виробництво Шкоди Фева, що ремонтується класу в кінці наступного року.

Шкода ще належить підтвердити інші моделі, які будуть отримувати гібриди, незважаючи на всі посилення законодавства викидів CO2 означає, що він може бути швидко прийнятий на більшій частині ареалу, особливо Скеля і поруч з Октавией. Шкода вже сказала автомобіль на наступний Октавія ВРС можуть оснастити гібридної трансмісії.

Автомобіль мав можливість протягом короткого їзди в баченні концепції РС. У той час як тест проходив на повільних швидкостях, це був шанс відчути смак найближчому майбутньому силових агрегатів Шкоди, фірма прагне запропонувати п'ять електрифікованих моделей протягом найближчих двох років.



Категория: Автоновости