Представлений оновлений пікап Mitsubishi L200


Опубликованно 05.01.2019 12:03

Представлений оновлений пікап Mitsubishi L200

Mitsubishi Motors Corporation (MMC) офіційно представила оновлений пікап L200. Прем'єра новинки відбулася в столиці Таїланду Бангкоку. Продажу пікапа Mitsubishi L200 на місцевому ринку стартують 17 листопада. Пізніше автомобіль буде продаватися приблизно в 150 країнах світу.

Оновлений Mitsubishi L200 - остання версія японського пікапа, виробленого на заводі у Лаем Чабанг (Laem Chabang) в Таїланді. Вперше він вийшов на ринок 40 років тому. Дизайн оновленої моделі створювався в рамках концепції «Скеля», суть якої полягає у фразі «стійкість за межею можливого». Передня частина пікапа вирішена в концепції дизайну Dynamic Shield нового покоління з високою лінією капота і загостреною формою передніх фар, розташованих на рівні радіаторної решітки. Мужності пікапу додають розширені колісні арки і яскраві хромовані деталі. Масивний задній бампер і нові світлодіодні ліхтарі роблять його візуально ширше. І якщо передні фари можна поміняти на світлодіодні за доплату, то задні ліхтарі є такими вже «в базі». Крім того, для оновленого пікапа доступні додаткові варіанти двоколірних колісних дисків діаметром 17 і 18 дюймів, а в кузовний панелі моделі з'явилися нові кольори: жовтогарячий, червоний, білий і сірий.

Деякі зміни відбулися і в салоні L200. У оновленої моделі перерисованная приладова панель і центральна консоль, а завдяки використанню нових оздоблювальних матеріалів, підлокітники і дверні карти стали м'якшими і покращилася шумо - і звукоізоляція. У салоні пікапа може бути встановлений дисплей (Multi Around Monitor), на який транслюється зображення місцевості навколо автомобіля з камер паркування.

Головне технічне редагування - п'ятиступінчастий «автомат» замінили шестиступінчастим, який, за словами розробників, дозволить домогтися плавного і в той же час більш швидкого розгону, а також згладить момент перемикання передач». Альтернативою йому служить колишня механічна коробка передач. Моторна гамма не змінилася: 2.4-літровий бензиновий мотор (128 к. с.), 2.4-літровий «дизель» (154 і 181 к.с.). і 2.5-літровий дизель потужністю від 110 до 178 к. с.

Оновлений Mitsubishi L200 оснащується системою повного приводу Super-Select або Easy-Select. Обидві системи використовують новий режим Off-road з 4-ма положеннями - «гравій», «бруд/сніг», «пісок», «гірська місцевість». Включений режим Off-road одночасно регулює потужність двигуна, трансмісії і гальм для запобігання пробуксовки коліс. Швидкість автомобіля на схилі регулюється електронною системою, що дозволяє пікапу більш безпечно і впевнено долати круті спуски або слизькі схили. Крім цього пікап отримав збільшені передні гальмівні диски і задні амортизатори з збільшеною кількістю демпфуючої рідини.

У списку систем активної безпеки і допомоги водієві числяться системи запобігання зіткнень з функцією виявлення пішоходів, моніторингу сліпих зон, попередження про поперечному русі ззаду, ультразвукова система запобігання зіткнення при парковці і датчики паркування.



Категория: Автотехника