У 1994 році найкращий рік для нових автомобілів?


Опубликованно 05.01.2019 14:39

У 1994 році найкращий рік для нових автомобілів?

Це в 1994 році. Джон Мейджор в число 10, Міхаель Шумахер починає своє панування Формули 1 та Oasis і Blur борються за панування в радіоефір.

Це найбільший рік в історії автомобіля. Кращий рік автомобіля? Що це за маячня? Як ви можете вибрати один з більш ніж сторіччя виробництва автомобілів, як найкращий?

Я абсолютно серйозно і ось чому. Протягом всієї історії автомобіля, там були деякі великі машини. У рік мого народження, 1962, пару реальних сухарі дебютували: АС Кобра і Лотус Элан: один гарний спортивний автомобіль старої школи в стилі і техніці, але з великою вогневою міццю з нового покоління легкі американські V8, і інший абсолютно новий в мисленні з скловолокна тіла, хребта, шасі і підвіска від одного з найбільших геніїв в автомобільній техніці. Обидві машини були фантастичними дорожніх машин та переможців на гоночній трасі.

Коли я був підлітком в кінці 1960-х і початку 1970-х років, інші великі машини з'явився, деякі з яких, коли я був досить старий, щоб диск, я насправді належить. У мене поїздка, старі речі, в тому числі Эланс і Кобри. Блискучі автомобілі. Останній був по-звірячому швидко і колишнього ніжний з винятковою керованістю. Неймовірно, але кошмар володіти: неповний електрика, шасі, схильні до корозії, двері з зазорами досить широкі для гризунів і нагрівач, який був мало ефективні. Я майже купив Елан. Я відправився на тест-драйв її з місіс Гудвін.

Знайти використовували Лянча Дельта Інтеграли на PistonHeads



Категория: Автоновости