Седани Toyota Camry і Avalon обзавелися фірмовим тюнінгом TRD


Опубликованно 06.01.2019 06:03

Седани Toyota Camry і Avalon обзавелися фірмовим тюнінгом TRD

Заводське тюнінг-ательє Toyota Racing Development (TRD) створило офіційні стайлінг-набори для американських версій седанів Camry і Avalon. Ознайомитися з автомобілями поки можна за офіційними фотографіями, але вже в кінці листопада їх покажуть живцем на автосалоні в Лос-Анджелесі.

Готуючись до цієї події, компанія опублікувала серію рекламних роликів Avalon TRD і Camry TRD в Facebook. Ніякої технічної інформації про новинки в роликах немає, але при цьому максимально розкрита зовнішність спортивних седанів.

Агресивну зовнішність Avalon TRD дизайнери підкреслили глянцево-чорними акцентами, більш спортивними бічними «спідницями» і колісними дисками в унікальному дизайні. У салоні спортивний характер седана підкреслюють червоні ремені безпеки та сидіння, обтягнуті чорною натуральною шкірою і замшею з декоративною червоною строчкою і контрастною вишивкою на підголівниках. Така ж вишивка є і на спеціальних підлогових килимках.

Toyota Camry оформлена практично ідентично, за винятком контрастною чорною даху і більш агресивної задньої частини з глянцево-чорним антикрилом і патрубками вихлопної системи TRD. Салон оброблений чорно-червоною шкірою.

Імовірно, Avalon TRD укомплектують 3.5-літровим мотором V6, генеруючим 271 к. с. і 335 Нм крутного моменту. Camry TRD буде пропонуватися з чотирициліндровим мотором об'ємом 2.5 літра або з 3.5-літровим V6 потужністю близько 305 к. с. (361 Нм).



Категория: Автотехника