Меган-розмір електромобіля важливі для Рено ЕВ плани


Опубликованно 06.01.2019 13:24

Меган-розмір електромобіля важливі для Рено ЕВ плани

А Меган-розміру електричний автомобіль буде мати вирішальне значення для планів електричний зростання Renault в Європі, за даними електричний бос компанії, Жиль Норманд.

Зоя в даний час найбільш продавана EV в Європі попереду автомобіль Nissan Leaf, а нещодавно з'ясувалося Твінго розміру до-Зе теж, швидше за все, вийде в Європі до 2022 році.

Однак, сказав Норман, що Renault", безумовно, потребує чогось більшого".

“Зоя B-сегмента, тому ми повинні спуститися з-сегмент – до-зе – і ми повинні піти трохи вгору. Наша стратегія гранично ясна: ми хочемо охопити ключові сегменти в Європі [] А, B і C сегментів".

Норманд натякнув, що з-сегмент електричних авто буде електричним еквівалентом Каджар. "Загальносвітова тенденція галузі-це позашляховик, так явно йде в напрямку позашляховик-це хороша тенденція", - сказав він.

Такий автомобіль також буде мати більшу дальність Зої і K-Зе, які стверджують, 186 км та 155 км відповідно.

"Якщо ви подивитеся на профіль покупців Зої', 80% користувачів в'яжеться з нинішньої серії 186 миль", - продовжує Норман. "Для C-сегмента, це лише 60%, тому тут нам потрібно більше діапазон.

"До 2022 року, ми хочемо більше, ніж 310 миль реальне використання, так що ми працюємо над цим".

Модель буде побудована на новій спільній платформі, спільної з Nissan і Mitsubishi, під назвою ОСМ-ЕВ, які будуть надходити до 2022 році.



Категория: Автоновости