Наступний Авентадор буде перший гібридний V12 від Ламборджині


Опубликованно 07.01.2019 03:54

Наступний Авентадор буде перший гібридний V12 від Ламборджині

Компанія Lamborghini готує заміну Aventador для 2020 – й готується прийняти гибридизованной версію свого знаменитого двигун V12. Це буде один з серійних дві 2020 Ламборджині використовувати електрифікація, разом з plug-в гібридних Урус позашляховик, і буде переглядів на низькій гучності, 2 мільйони фунтів гіперкара повинна бути розкрита в наступному році.

Компанія LB48H, обмеженого запуску гіперкар був показаний потенційним покупцям у вигляді моделі в червні. Найбільша новина полягає в трансмісії, з автомобілем служить прелюдією для наступного Авентадор, висвітлюючи природно вимовлений з придихом двигун V12 в парі з електромотором, що дозволяє збільшити продуктивність і ефективність.

При запуску Авентадор SVJ на початку цього року головний технічний директор Мауріціо Реджани кидали світло на те, що чекати, коли новий автомобіль прибуде в 2020 році.

Гібридизація прийшла з необхідності, а не Вибору. "Закон буде визначати, який рівень чистого електричного водіння вам потрібно," Реджіані розповів автомобілю. “Є кілька обговорень на постійній основі. Деякі кажуть, 20км, 30км деякі кажуть, що і Китай, припускаючи, що 50 км – і нормально ми розробляємо лише один автомобіль в світі".

За допомогою гібридної системи буде додати вагу, з Реджани оцінюючи, що навіть легкий розчин додати 150кг до 200кг. Навіть при економії в іншому місці, це означає, що автомобіль наступного покоління, швидше за все, буде важче.



Категория: Автоновости