Нареченої cringy вікторина з математики викликає лють


Опубликованно 07.01.2019 23:45

Нареченої cringy вікторина з математики викликає лють

Скріншот з анонсу Facebook нареченої була розміщена на Reddit після того, як вона показала гостям доведеться вирішувати питання математики, перш ніж вони могли присісти до їх трапези.

Безіменна наречена пояснила, що оскільки вона і її наречений були математиками, вони планують включити кілька посилань математики протягом усього заходу.

"На вечерю, гостям необхідно відповісти на математичний питання для того, щоб дізнатися, де вони сидять," пост читати.

Пост викликав неоднозначну реакцію в інтернеті. Малюнок: п/Latteandthelaw

"Кожен гість/пара буде представлений з унікальною, на замовлення питання: складності та тематики взята безпосередньо з того, що ми знаємо їх математичної підготовки, щоб бути."

За словами нареченої, багато гостей у "наукового рівня" фон в математиці та їх питання будуть взяті зі своїх особистих дослідних робіт.

"Це був досить складний, але дуже цікавий процес, щоб подивитися на всі види робіт, які я зазвичай не коли-небудь подивитися," наречена писав.

Тим не менш, багато в соціальних мережах не думала, що тест із математики був відмінна ідея, на весіллі, з деяким викликом подружжя на "математика-наруги".

Пост викликав неоднозначну реакцію в інтернеті. Малюнок: п/Latteandthelaw

Людина, який розмістив скріншот з Reddit заявили, що їх "безпосередній відповідь буде ні".

"Це один із способів відняти багато гостей від вашого весілля," один чоловік прокоментував.

Інші називають ідею "cringy" і "відмінний спосіб, щоб переконатися, що кожен з ваших гостей відчувати себе неадекватними або ображених".

Але не всі думали, що це була погана ідея.

“Хоча це правда, що це може закінчитися катастрофою, на поверхні він милий і чарівний. Свідчить про невеликий інтимної вечірки, і вони звернули увагу до кожного гостя," один чоловік написав.

"Не кричи права або агресивний".

Інші сказали, що це було "задоволення" і стверджували, що вони особисто позайматися головоломки.



Категория: Обо всем