Чому смерть мрії не ваш найгірший кошмар


Опубликованно 07.01.2019 23:45

Чому смерть мрії не ваш найгірший кошмар

У той час як смерть сни страшні, експерти говорять, що не може бути ваш найгірший кошмар в плані того, що вони означають.

В середньому на людину припадає до п'яти снів за ніч, так що не дивно, що більшість з них в кінцевому підсумку в безодню своєї підсвідомості.

Але деякі сни — смерті — важко ігнорувати, і це може залишити вас почуття, гриміли, неспокійно і струшують після пробудження.

Експерти кажуть, що це часто буває смерть мрії навколо нового року. Зображення: iStock Не

Вони можуть бути деталізовані, темний, графіка і страхи іскри, сльози і безсонні ночі.

Але експерти вважають, мріє про смерть, ймовірно, хороша річ, незважаючи на моторошне відчуття, що виходить від бачачи себе або коханої людини померти уві сні.

Сенс нашої мрії була вивчена протягом багатьох років, так як доктор Зігмунд Фрейд стверджував, що вони були нашу підсвідомість говорить нам, що бажання, які ми хотіли реалізувати в житті.

Д-р Фрейд, засновник психоаналізу, вважав мріє бути формою подавляемое прагнення і наші несвідомі бажання, думки і спонукання.

Фрейда Сучасний, швейцарський психоаналітик Карл Юнг сказав, що сни були, як розум спілкується важливі речі, які людина не може бачити свідомо.

Але сучасні експерти кажуть, що смерть сни не варто сприймати буквально.

Погані сни говорять, що можливості нашого розуму, щоб розіграти подив емоції і думки. Зображення: iStock Не

Це стало полегшенням, враховуючи, що в останні два тижні у мене було чотири смерті сни, всі з участю, спостерігаючи за людьми, яких я люблю, помирають у страшних і тривожних способами — від ДТП до раку.

Докладніше: чому згадуючи ваші мрії можуть допомогти вам

Експерти, як мрія психоаналітика і колишній учений Джейн Тереза Андерсон вважають смерть мрії-це нормальна реакція на стресори повсякденному житті. Деякі йдуть так далеко, щоб сказати, що вони можуть допомогти при роботі з травматичними життєвими обставинами.

Хобарт заснований Андерсон-це свого роду психотерапевт мрії, і вона допомагає людям розшифрувати їх, починаючи з 1992 року.

Вона також є автором шести книг по цій темі і проводить регулярні подкасти аналізувати сни.

НОВИЙ РІК, НОВІ КОШМАРИ

Міс Андерсон сказала, що смерть сни були дуже поширені під час свят, особливо Нового року.

Вона сказала, що вони (і всі сни) були результатом того, що свідомість було оброблено за останні день або два.

Ми кілька разів сон за ніч. Більшість з них ми ніколи не пам'ятаю, але поганих, як правило, залишаються з нами довше. Зображення: iStock Не

"Багато людей роблять, як правило, мають смерть сни в цей час року", сказала вона Новини компанії, додавши, що це сталося тому, що люди мали більше часу для сну, і нехай їх мрії грати так, як замислювалося, без перерви.

Вона також заявила про тиск на людину, щоб зробити краще і змінити старі звички в новорічний період також пояснив, чому люди були більш правоподобны для того щоб мати смерть мрії в цей проміжок часу.

"Ми всі Доживемо до Нового року і ми кажемо: "о, мій Новий рік резолюції, щоб зупинити це ... я збираюся покласти цьому край ..." іноді наші мрії можуть бути наші несвідомі реакції на те, що ми вирішили вбити і покласти кінець нашого життя", - сказала вона.

Міс Андерсон зазначив Новий рік і Різдво настав час для індивіда сімейних та особистих проблем, щоб бути втягнутою в центрі — конфлікт, печаль, тривога, нервові розлади відносин або змінити, боязнь майбутнього і т. д.

Вона вирішила, що ці проблеми часто пробираються в наші сни.

БЕЗПЕЧНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПОГАНИХ РЕЧЕЙ

Психотерапевт Джеффрі Сумбэр saysthat мрії дозволяв людям грати загадкові емоції і переживання в безпечне місце.

"Мрії допомагають нам обробляти інформацію або події, які можуть бути болючим і заплутаним в середовищі, яка є одночасно емоційно реальні, але фізично нереально", - сказав він.

Він сказав Хаффінгтон Пост мрією про смерть може допомогти вирішити переляк або гнів по відношенню до цього питання.

“Ми мріємо, щоб дізнатися про себе і розвинути нерозвинені елементи нашої особистості. Єдиний спосіб уникнути що-небудь з несвідомого, щоб зробити нашу внутрішню роботу і помиритися з ним".

Хобарт аналітик мрію Джейн Тереза Андерсон пролити світло, чому ми смерть мрії. Фото: Лэйни Мактірнан.

За словами пані Андерсон спільного протистояння мрія смерть, що часто викликало страх сновидець бачив себе померти.

"Ви відкриваєте двері і заглянути в кімнату і побачити себе, ти мертвий" або "ви відчуваєте себе падіння і досягне дна, виходьте і бачите себе мертвим," вона описала як типові сценарії, люди стикаються з у стані сну.

Але пані Андерсон сказала, що мріє про свою власну смерть, як правило, був символом перетворення життя і вказують, що позитивні зміни відбувається у вашому житті.

"Смерть мрії є тема, що це кінець, що змінюється у вашому житті ... це кінець-це початок нового початку", - сказала вона.

"Дуже важливо сказати, що більшість смертей ми могли б мріяти, напевно, позитивні, для того, щоб перейти на нові речі, ми повинні відпустити старі речі."

Вона сказала людям, які були вагою до великих життєвих рішень часто була смерть мрії, як несвідоме проникнення в тему, прокладаючи шлях для кращого прийняття рішень.

“Що він робить-це дає вам розуміння того, що ваше мислення і як ваша підсвідомість працює. Ви можете дивитися на них і бачити, як ви відчуваєте про предмет і прийняти велике рішення".

Мрієте про власну смерть може бути індикатором шкідливих звичок і саморуйнівної поведінки, яке потрібно змінити. Зображення: iStock Не

Вона сказала, що мріє про власну смерть, як правило, вказано на зміни життя, такі як шлюб, вагітність або просто бачити світ по-різному — де ви будете покласти кінець чого-то і почати новий спосіб буття.

Мрієте про власну смерть може також бути показником того, що погані звички самостійного деструктивного поведінки має бути покладено край.

КОЖЕН МРІЄ ПРО СМЕРТЬ

“У всіх нас є смерть мрії, навіть якщо ви зараз це дійсно дивує. Вони дійсно загальні," пані Андерсон сказала.

У той час як вони жахливі, вона сказала, що це дуже малоймовірно, що вони були провісниками майбутнього смерті.

"Якщо всі ці смерті сни були прогнози у нас не було б багатьох людей, що залишилися на планеті", - сказала вона.

Проте вона сказала, що сон смерті може бути попередження про шкоду для здоров'я або викликало привід для занепокоєння з приводу нездорового способу життя, яка потребує вирішення.

"Просто щоб бути на безпечній стороні, і покласти ваш розум в спокої піти до лікаря і зробити загальний медичний огляд", - сказала вона.

Ще одна спільна мрія смерть, де ви бачите ваш партнер, батько, колишній коханець або один помирає.

Пані Андерсон сказав, що ці сценарії зазвичай подають, щоб показати свої справжні почуття про людину, що беруть участь.

Вони можуть також означати, що ваші стосунки з цією людиною переходять в іншу стадію.

Наприклад, побачивши екс-партнер вмирають, може бути, ваша підсвідомість говорить, що ви готові рухатися далі від відносин.

Мріючи про смерть твоїх батьків міг припустити, ви проходите істотна зміна життя, яка змінить ваші відносини з ними.

Сниться смерть своєї дитини зазвичай пов'язане з їх дорослішання, від дитини до підлітка і на доросле життя.

ГОВОРЯЧИ ПРО СМЕРТЬ

На жаль, мріючи про смерті є загальним, і ви, ймовірно, мають багато смерті мрії у вашому житті. Зображення: iStock Не

Хоча ви можете бути свербіж, щоб розповісти предметів вашої смерті сни, що ви бачили, міс Андерсон проти.

Вона сказала, що це краще, щоб спробувати зрозуміти, чому у тебе була мрія і мають логічне пояснення поділитися з ними в першу чергу.

“Поділіться їй з друзями і людей, які є фахівцями в розумінні або поділитися ним з терапевтом сон. Я не відразу переходять на особистості, як це робить їх травмувати. Ви могли б сказати потім "мені приснилося, що ти помер, і я працювала з цим" і навчити їх, що ви дізналися про це", - сказала вона.

Перш ніж говорити з іншими людьми, вона сказала, що це важливо, щоб зайняти час, щоб дослідити, чому ви могли б мріяти, як ви.

“Ми всі мрії, багато хто з нас їх пам'ятають і дуже хвилююся про них. Що рухає моїй роботі намагається втілити свої мрії в те, що люди відчувають себе щасливими, щоб говорити про можливості для самореалізації і розуміння", - сказала вона.

Наприклад, якщо вам сниться смерть з косою або подібний смерті фігура переслідує вас, це може означати, що ти відчуваєш, що повинен буде прийти до кінця, який переслідує вас на деякий час.

Fortauntely, ці тривожні сни здаються більш позитивними, ніж негативними, і найстрашніше в них те, що вони підкреслюють, що грядуть зміни, незважаючи ні на що.

Солодких снів.

Для отримання додаткової інформації про мріє відвідати janeteresa.com.



Категория: Обо всем