Кличко прокоментував перехід Усика в іншу вагову категорію


Опубликованно 08.01.2019 07:30

Кличко прокоментував перехід Усика в іншу вагову категорію

Мер Києва Віталій Кличко зазначив, що підтримуватиме Олександра Усика, якщо той вирішить змінити вагову категорію. Про це повідомляє Кореспондент.

Екс-чемпіон світу Віталій Кличко поділився своєю думкою про можливий перехід Олександра Усика в суперважку вагу. "Це буде непросто. Є багато прикладів, коли боксери успішно переходили в іншу категорію, але, як казав Донг Кінг: "У світі є дві вагові категорії: це суперважка вага і всі інші".

В суперважкій ваговій категорії кожен удар може бути вирішальним. Якщо Олександр прийме таке рішення, будемо його підтримувати і тримати за нього кулаки. Однак, можу сказати, що це непросте рішення, в суперважкій вазі непросто боксувати, там буде потрібна зовсім інша підготовка. Ми будемо тримати за нього кулаки, але далі все залежатиме лише від нього", – розповів Віталій. Зазначимо, що Олександр Усик виступає під егідою промоутерської компанії K2 Promotins, яка належить Віталію Кличку.

Раніше Кличко розповів, у скільки обійдеться будівництво метро на Троєщину і хто заплатить. Також повідомлялося, що "Він не дасть мені навіть шансу на удар, але ми ще подивимося", - Белл висловився про майбутній бій з Усиком.



Категория: Обо всем