Архаїчний закон означає обдуреної дружини можуть подати в суд коханок і коханців для мільйонів після розлучення


Опубликованно 08.01.2019 10:12

Архаїчний закон означає обдуреної дружини можуть подати в суд коханок і коханців для мільйонів після розлучення

Але людині судитися не з колишнім чоловіком або дружиною. Це людина, у них був роман.

Це називається "відчуження прихильності", загального деліктного права, яка знаходить "інший чоловік або жінка" з вини за невдалий шлюб, і робить їх відшкодувати збиток за кохання.

Закон пояснює це так: якщо третя особа не встати між цими двома, то шлюб все одно будуть разом. Так що ошуканий партнер може подати в суд за шкоду, заподіяну їх любові, часто через позашлюбний зв'язок.

Закон найчастіше асоціюється з Північної Кароліни в США. Подібні версії відображаються у цілому ряді американських штатів, включаючи Гаваї, Міссісіпі, Нью-Мексико, Південна Дакота і Юта. Близько 200 позовів про відчуження прихильності подав у Північній Кароліні кожен рік, переважна більшість яких були врегульовані поза суду.

У 2011 році суддя постановив, що чоловік коханки відшкодувати збиток кинута дружина на суму понад 42,1 млн. дол.

Дональд Puryear вже возз'єднався зі старим полум'я Бетті Девін на похороні батька в 2007 році, коли вона тицьнула йому свій номер телефону. Два роки тому в 2009 році, якраз перед шлюборозлучного процесу були підписані з дружиною Керол Puryear, вона подала цивільний позов проти Девіна, посилаючись на "відчуження прихильності", викликаних діями коханки її чоловіка.

Суддя Верховного Суду Карл Фокс постановив у 2011 році, що Міс Девін, нова дружина пана Puryear, платити більше $14 млн (10 млн доларів) як компенсацію збитку і $28.1 млн ($20 млн) у вигляді штрафу в MS Puryear, колишня дружина транспортної компанії власника.

"Для мого клієнта, це не було про гроші," Стефані Дженкінс, Міс Puryear адвокат, розповів Новини & спостерігач в той час.

"Це було посланням, що люди повинні нести відповідальність за свої дії". Мабуть, можливостей відповідача по оплаті не враховуватися при нагородженні таку суму.

Був такий же масивний оплата наказав Кіт Кінг, який заснував на BMX розважальна компанія. Суддя постановив, що його екс-дружини коханець Франциско Huizar III не платити Кінг $12,35 млн. (8,8 млн. доларів США) за відчуження прихильності і "злочинної зв'язку" з його тодішньою дружиною.

П'ять років після того, як король одружився на своїй дружині Даниэлле він відкрив "флірт текстів" з коханцем. Він сказав після того, що його шлюб був "знищений".

“Там немає сумнівів в моїй голові, і я завжди говорив: “Якщо б не він. Якби не він"".

Адвокат Huizar по Чері Патрік різкій критиці пануючий, назвавши закон "архаїчної" і кажу правлячої "принижує обов'язки подружжя у шлюбі і має бути заборонена."

Які ваші варіанти в Австралії?

ВИ МОЖЕТЕ ПОДАТИ В СУД НА РОЗЛУЧЕННЯ СПРИЧИНЕНЕ ЗРАДОЮ В АВСТРАЛІЇ?

Були внесені зміни в закон про сім'ю в 1975 році відмовилися від повчань про зраду. В шлюбі партнери повинні бути юридично відокремлені протягом 12 місяців, перш ніж вони зможуть добитися розлучення.

Зрада більше не є законною підставою для розлучення в Австралії, і зрада подружжя та їхні партнери не можуть здійснюватися на законних підставах "емоційний стрес" або будь-які інші види втрат, понесених розірвання шлюбу.

Є трохи простору для маневру, коли справа доходить до майна при розлученні, де судді роблять знижку на партнерів, якщо вони зайняті у "псуванні майна подружжя" через азартні ігри, вживання ескорт-послуги чи інші надзвичайні обставини. Судді необхідно знайти витрати дружина на "безглузде" і "надмірною".

В Австралії, зради не може бути законною підставою для розлучення.

ВИПАДКИ НЕ ВАЖКО ДОВЕСТИ

На думку юристів, залучення в цих випадках локально, це взагалі не складно довести свою правоту і вийти переможцем проти коханки вашого чоловіка.

Все, що вам дійсно доведеться довести, що дії були зроблені, щоб відштовхнути любов, що була раніше. Позивачеві не доведеться доводити, що обман партнера навіть статевий акт, як частину своєї справи.

Однак якщо вони зможуть довести статевого акту, що може бути ще одне звинувачення, яке називається злочинної розмова.

Багато хто називає цей вид законодавстві застарілих і архаїчних і сказати, що воно повинно бути скасоване, але багато оцінять продовження вікових законів. Місцевий адвокат Північної Кароліни зробили просто, що в 2010 році випустивши заяву, в якій прославляв рішення журі про присвоєння 9 млн. доларів, щоб жінки, які використовували закони, щоб переслідувати нову коханку чоловіка.

"В епоху, коли "святість шлюбу" - це політична фраза, відчуження закони любові продовжувати захищати цінність шлюбу. Ці випадки розповідають ті, хто буде прагнути до пошкодження чужого шлюбу, що це просто неприпустимо".

Деякі інші аргументи на користь відчуження прихильності пов'язані із збитками, понесеними розлучення, де заявники зможуть відігратися після того, що сталося.

Деякі обмеження нещодавно були розміщені на закони, в тому числі терміну давності і провадження у справі повинна бути подана до розлучення завершується.



Категория: Обо всем