Вольво V60 на Крос: ціни і специфікації оголосив


Опубликованно 08.01.2019 14:54

Вольво V60 на Крос: ціни і специфікації оголосив

Компанія Volvo розкрила Великобританії ціни і деталі специфікація для порізаною в V60 крос кантрі. Нерухомості-диплом-позашляховик за ціною ?38,270 без варіантів, а поставки на початку наступного року.

Бігових випливає із стандартної майна в V60, який був запущений раніше в цьому році. Традиційно в рамках суб-бренду, вигоди від кремезний облицювання нижньої частини тіла і 75мм поїздка збільшити висоту.

Повністю нові передні і задні захисні пластини трансформації. Стандартне обладнання включає в себе супутникову навігацію, світлодіодні фари, передній і задній парктронік, електрична кришка багажника і унікальні 18-дюймові з п'ятьма спицями легкосплавні диски.

Час в V60 крос кантрі-це не просто оновити дизайн, однак в якості нового спеціально розробленого шасі і пакета ходова частина спрямована на підвищення конкурент Ауді А4 Allroad на позашляхові можливості. Повний привід у стандартній комплектації, поряд із системою контролю спуску і нового позашляхового водіння режим трансмісії, який змінює відгук двигуна, коробки передач і педалі газу, щоб допомогти в переговорах по пересіченій місцевості.



Категория: Автоновости