Шахтар вирвав перемогу в Арсеналу в гостьовому матчі Прем'єр-ліги


Опубликованно 09.01.2019 09:57

Шахтар вирвав перемогу в Арсеналу в гостьовому матчі Прем'єр-ліги

У Києві на стадіоні "Динамо" ім. Валерія Лобановського завершився матч 13-го туру чемпіонату України з футболу серед команд Прем'єр-ліги, в якому "Шахтар" обіграв київський "Арсенал". Гра завершилавсь з рахунком 0:3, повідомляє офіційний сайт змагань.

Гості з самого початку гри мали помітну перевагу, але реалізувати її в гол зуміли лише в кінцівці першого тайму. На 45-й хвилині після скидки від Тотовицького м'яч підхопив Алан Патрік і метрів з 25-ти технічно пробив низом у правий від себе кут - 0:1.

А вже після перерви донеччани повністю заволоділи ситуацій у грі. На 55-й хвилині Алан Патрік зробив закид у штрафний майданчик на хід Ісмаїлі, а той зробив знижку під удар Сергію Болбату, який з центру штрафної відправив м'яч у ворота - 0:2. А на 74-й хвилині гірники заробили право на 11-метровий штрафний удар. Пенальті чітко реалізував Віктор Коваленко - 0:3. Таким чином, Шахтар набрав 34 очки і зміцнив своє лідерство в турнірній таблиці української футбольної Прем'єр-ліги.

Раніше "Вести" повідомляли, що головний наставник Шахтаря увійшов до списку найкращих тренерів світу. Також писали про те, що "Шахтар" програв "Манчестер Сіті" у третьому турі Ліги чемпіонів.



Категория: Обо всем