Хворі пеніса фото і марнотрати часу на програми для знайомств?


Опубликованно 09.01.2019 10:42

Хворі пеніса фото і марнотрати часу на програми для знайомств?

Це тому, що в будь-який момент часу вона має до восьми різних профілів на кожному затребувана послуга, від труту для джмелів, обливання сотні матчів і величезна кількість повідомлень.

У минулому році 28-річний запустила свій бізнес Matchsmith, що дозволяє сподіватися синглів передавати свої зусилля цифровий побачення.

"Я беру реквізити рахунки своїх клієнтів і управляти їх додатки," МС Bartter пояснив.

“Звідти я матч і повідомлення від їхнього імені. Це не зовсім наслідування їм — я вам матч на сцену, де цифри змінюються, а потім відзвітувати перед клієнтом".

Її унікальна бізнес-ідея починався як трохи веселощів. Вона хотіла захопити телефонів друзів і налаштувати їх біографії і перерив сумнівних матчів, щоб знайти алмази в грубій.

З вуст в уста побачив її підійшов чоловік готовий заплатити за її допомогу і після двох років, вона запустила Matchsmith в минулому році.

"На даний момент моїми клієнтами є люди у віці від 29 до 52, з 60 до 70% - жінки", г-жа Bartter сказав.

Програми для знайомств начебто Tinder і джмелів є надзвичайно популярними в Австралії і користувачі звертаються до фахівців, щоб збільшити свої шанси на успіх. Фото: Додається

Кожен, хто використовував труть або інших додатків знайомств знаю, що ви повинні поцілувати багато жаб, перш ніж знайти принца. Фото: Джо Рэедле

“Деякі люди стрибають назад в басейн знайомств вперше за довгий час, хто може бути впевнені про те, як йти про нього. Інші сингли, які не дуже щастило.

"Він апелює до багато корпоративних людей, які не мають багато вільного часу і використовуються для аутсорсингу речі і людей керувати своїм життям".

Дослідження, проведене компанією YouGov в кінці 2017 року знайшли не менше 35 відсотків австралійців скористалися інтернетом і додаток служби знайомств.

Серед Millennials, то ця цифра зростає більш ніж вдвічі, з молодими людьми більш невимушено з соціально орієнтований комунікаційних технологій.

Однак, дослідження показало, що більшість людей мають негативне сприйняття онлайн знайомств додаток, сприймаючи більшість послуг, як неохайний.

YouGov показало, що 53 відсотки опитаних, а чверть бебі-бумерів буде соромно визнати, що вони зустрілися в цифровому вигляді свого партнера.

Пов'язані історія: сингли про кохання, тренерів програми для знайомств зруйнувати навички флірту

Австралійці заполонили програми для знайомств в пошуку любові. Фото: Гетті Картинки

"Я думаю, що з жінками, особливо, вони люблять зустрічатися і зазвичай мали деякі успіхи, але вони трохи не впевнені в тому, що вони роблять програми, і вони стурбовані тим, як це все працює," МС Bartter сказав.

“Я зроблю повний лицем до лиця інтерв'ю і побудувати профіль для них. Я розумію їх вік, уподобання, погляди, невдач тощо.

"Я також розумію, чому вони хочуть на сьогоднішній день, будь то зустрічі з цікавими людьми, будують свою впевненість або знайти когось для довгострокових стосунків."

Робити важку роботу, від імені клієнтів означає, що вона риє по бруду, скринінг потенційних партнерів, перш ніж перейти на найкращі матчі.

І вона бачила більше, ніж її справедлива частка Дік фото з особливо чекаємо хлопців.

“Там завжди збирається бути деякі небажані явні та графічні повідомлення, особливо для жінок. Для мене це дійсно просто — я не його проблеми або невпевненість, тому я щасливий, щоб швидко заблокувати цих людей.

“Але це також відмінний спосіб, щоб зустріти когось, кого ви не могли зазвичай стикаються. Є багато позитивного досвіду".

Пов'язані історія: як зупинити небажані Дік фото

Холлі Bartter почав бізнес для людей, щоб передавати свої управління додатками знайомств. Фото: Додається

Є купа знайомств програми і веб-сайти на пропозицію для одинаків, а групи тиску їдця вибір вам, що не всі створені рівними.

Деякі з них можуть прийти з здоровенний членських внесків, що автоматично пролонгувати або складні умови, що блокування функції вам не потрібні.

"Встановити нагадування в телефоні або щоденник, щоб скасувати підписку, щоб не випадково пролонгації на новий термін," вибір експертів Зоя Sheftalovich запропонував.

"Ознайомтеся з умовами, щоб ви знали, на що йдете і скільки це буде коштувати."

Але для зростаючого числа людей, це працює.

Мімі Венкер і Джейсон Інгрем вийшла заміж в 2018 році, через три роки після того, як вони познайомилися в Тиндере. Картина: Камілла Кірк Фотографія

Джейсон Інгрем та Мімі Венкер сказав, що вони знали, що вони знайшли когось особливого моменту, коли вони вдарив прямо один на одного.

“Прямо зараз я думаю, що ми зрозуміли, що ми щось глибше, що це не просто інтрижка. Це просто виросло звідти,' Міс Венкер сказав Вісник Сонця.

Пара побралася під час поїздки в Нью-Йорк в 2017 році і зв'язали себе узами шлюбу в початку минулого року в Мельбурні.

Бум популярності онлайн знайомств спостерігається ряд побічних бізнесу вискакують. Мелані Шилінг, який є одним з експертів у канал 9 серія Одружені з першого погляду, є знайомство тренера, репетитори знайомств через Skype.

Мелані Шилінг є тренером знайомств, хто багато працює на коучинг скайп знайомств про те, як орієнтуватися в грі знайомств. Фото: Кайлі Ще

У Bidvine сайт Великобританії в минулому році запустили труть автобус, зарядки $55 на годину, щоб "допомогти людям там намагаються знайти свою любов господаря найпопулярніше у світі програма для знайомств".

Є темна сторона інтернет-знайомств, хоча, з злочинними угрупованнями, використовуючи їх для шахраїв, сподіваємося виділяє своїх заощаджень.

Австралійська комісія з конкуренції і споживачам отримав 3700 скарг у 2017 році від людей, які вже ошукали шахраї.

У 2017 році сума австралійці програли шахраї, за оцінками, перевищила $42 млн., Причому жінки вдвічі частіше стають жертвами, ніж чоловіки і люди старше 45 років, найбільш схильних до ризику.

"Шахраї йдуть на все, щоб завоювати вашу довіру, Витративши місяці і навіть роки будувати відносини з вами", - сказав заступник голови АССС Делія Рікард сказав.

"Як тільки захисні сили організму знижуються, вони плетуть мудру казку про те, як їм потрібна ваша фінансова допомога в кризу, таких як хвороби або сіли на мілину, і попросити грошей."Як залишатися в безпеці на дата0:40

Онлайн знайомства нині набула широкого поширення, але це не завжди безпечно. Ось деякі прості заходи, які можна вжити, щоб переконатися, що ваша дата є максимально безпечним. 11 вересня 2017рік назад/дисплей/newscorpaustralia.com/веб/NewsNetwork/Новини/Національний/



Категория: Обо всем