BMW опублікувала перший офіційний тізер нового кросовера X7


Опубликованно 10.01.2019 01:12

BMW опублікувала перший офіційний тізер нового кросовера X7

BMW опублікувала перше офіційне зображення конкурента Range Rover, Mercedes-Benz GLS, Audi Q7 і Cadillac Escalade — семимісного кросовера X7. Прем'єра новинки відбудеться в середині жовтня. Продажі стартують на початку 2019 року.

На жаль, офіційний тизер, що з'явився на офіційній сторінці баварського бренду в Facebook, не відрізняється інформативністю. На ньому видно лише передня частина кросовера з масивної фірмової гратами радіатора. Набагато більше інформації вдалося отримати завдяки шпигунським фото салону і опублікованими в серпні патентним зображень кросовера.

Дизайн новинки розроблений в стилістиці прототипу Concept X7 iPerformance, представленого рік тому у Франкфурті. В основу кросовера лягла модульна архітектура CLAR, що дебютувала на флагманському седані 7 Series нового покоління. Салон BMW X7 оздоблений натуральною шкірою і алькантарою, і укомплектований новою цифровою панеллю приладів, як у моделей 8 Series і великим сенсорним дисплеєм iDrive. Для пасажирів другого ряду передбачена власна консоль управління з параметрами кліматичної системи, розеткою, парою USB-портів і двома тримачами для чашок. Від молодших кросоверів BMW X5 і X6, «сьомий» буде відрізнятися трехрядным салоном, розрахованим на шість осіб.

Імовірно, моторну гамму BMW X7 складуть 3.0-літрові «дизелі» в декількох варіантах потужності, бензинові турбомотори, в числі яких 4.4-літровий бітурбо «вісімка» потужністю 462 к. с., а також гібридний силовий агрегат від BMW 740e iPerformance. Трансмісія - восьмиступінчастий «автомат» і задній або повний привід xDrive.

Виробництво новинки налагодять на заводі BMW в Спартанбургу, Південна Кароліна. Попередня вартість семимісного кросовера від 100 до 200 тисяч доларів. За чутками, пізніше у нового флагмана з'явиться «заряджена» версія X7 M.



Категория: Автотехника