Дворові огорожі на одній з вулиць Мельбурна зникли


Опубликованно 10.01.2019 06:45

Дворові огорожі на одній з вулиць Мельбурна зникли

Вчора пізно ввечері, бригада робочих пробралася в районі Хемптон на південно-сході міста, щоб зняти бар'єри між властивостями.

І вони замінили їх з тенісними сітками.

Цей маркетинговий трюк, здійснений картки MasterCard співпаде з Відкритого чемпіонату Австралії, був натхненний тривожної нові дослідження про стан добросусідських відносин.

Тім Шарп з практики психології Інституту щастя провели дослідження і з'ясували, що 77 відсотків австралійців ніколи не розмовляли з людьми по сусідству і мало знаємо про них.

Майстри видалити дворі паркани на одній з вулиць Мельбурна.

Паркани Хемптон-стріт дворі були видалені в спробі 'долати бар'єри' і заохочення добросусідських відносин. Фото: Грем Денхолм

Більше половини не можу сказати вам імена своїх сусідів і 25 відсотків не впізнавав їх особи, якщо вони перетиналися в місцевому співтоваристві.

"Висновки щодо" доктор різко сказав.

"Австралійці знаходять, що це важче, ніж коли-небудь, щоб зробити значущі зв'язки зі своїми сусідами, але позитивно, 90 відсотків з нас відчував би себе щасливішими, якби ми зробили."

Дослідження виявили, що більшість австралійців не знають своїх сусідів, не зміг би розпізнати їх особи і активно їх уникати.

Дослідження показало, страх бути відкинутим і боязнь зробити "перший крок" тримають людей з формуючи значимі стосунки з тими, хто живе навколо них.

І після виходу з нього занадто довго, щоб сказати "Привіт", багато людей відчувають надто багато часу минуло, щоб вийти.

Д-р Шарп сказала, що 56 відсотків людей зізналися, активно уникаючи їх сусіди, вони не знають, а якщо вони стикалися з ними.

"Я думаю, що багато хто з нас сприймають як варіант для ледачих і дивитися на наші телефони, коли ми перетнулися з сусідом в місцевих магазинах або по дорозі на автобусі або поїзді", - сказав він.

Нові тимчасові тенісні корти на вулиці Хемптон виявилися надзвичайно популярними. Фото: Грем Денхолм

Переваги виходять за рамки того, з ким можна годувати вашу кішку або собаку, поки ви у відпустці або запозичення чашку молока, коли ви запустите сухий, д-р Шарп сказав.

“Якщо б мені довелося підсумувати всі мої багаторічні дослідження, практика, консультації і навчання, найважливіше для нашого здоров'я, гарного самопочуття і довголіття-це одне — якість наших стосунків нашу зв'язаність.

"Якщо ми можемо поліпшити якість наших відносин, якщо ми відчуваємо, як ми знаємо людей навколо нас, і яким ми можемо довіряти і на них покластися, відчувати, що ми належимо, то ми стаємо щасливіше і здоровіше."

Компанія Mastercard прийняла висновки і зіткнувся з ними, замінивши на задньому дворі огорожі на вулиці в Хемптон з тенісними сітками закликати співтовариство разом зібратися на мітинг.

Джеймс Крейг грає як Хемптон сусіди зібралися разом на теніс. Фото: Грем Денхолм

Джеймс Крейг з дочкою Саваною і молодими сусідами Гаррі і Джек попереду теніс. Фото: Грем Денхолм

Місцеві Крейг Джеймс сказав, що він лише обмінявся привітною посмішкою з сусідами і мало знали про них.

"Коли ми прибрали паркан і замінили його тенісну сітку ми дізналися один одного з ралі — і всі з нас відчувають себе більш соціально та зв'язку," містер Джеймс сказав.

"Бар'єри вниз і ми всі з нетерпінням чекаємо нашої наступної гри".

У 1980-х роках середньостатистичний австралієць знав 7.1 людям в їх місцевості і почували себе комфортно, задаючи їм за малі милості.

До середини 2000-х років ця цифра впала до п'яти і, як вважають, впав ще більше.

Доктор Шарп розповів у ході дослідження виявлено три відсотки людей, що спілкуються з сусідами і п'яти відсотків би запитати у своїх сусідів на користь.

Д-р Тім Шарп, провідний клінічний психолог, каже, що більшість австралійців не знаю своїх сусідів, але майже всі з нас хотіли.

Кращу зв'язок з тими, хто нас оточує-це добре для психічного здоров'я і благополуччя.

Цікаво, що сусіди наукових зв'язків знайшли, що незнайомці по сусідству буде відвідати групові заняття спортом, якщо просили приєднатися.

А також очевидною фізичної користі, доктор Шарп сказала, що вправи мали значні психологічні переваги — це потужний антидепресант і стрес Buster".

“Все більша кількість досліджень виявляють, що найкращим видом фізичних вправ всі командні види спорту або групових ігор. Є фізичні і психологічні переваги, а також соціальних допомог".



Категория: Обо всем