Жінка спить з донорської сперми 12 років після того, як дитина


Опубликованно 10.01.2019 06:45

Жінка спить з донорської сперми 12 років після того, як дитина

У 2005 році частка Джессіка народила доньку Алісу з використанням донорської сперми в Огайо.

Аарон довго був донором сперми в середині 1990-х років і МС частка — разом зі своєю партнеркою на той момент — були залучені до його профілю.

"Ви ставитеся до нього як анкета, так і ви будуєте цю історію в голові, ті цінності, які у вас є і як би їх не надів," МС поділися сказав Доброго ранку, Америка.

Пара вирішила завести ще одну дитину, знову використовуючи сперми Містер довго, перш ніж розійтися.

МС може і не підозрювала, що 12 років на МР довгим вийшло б бути її хлопцем.

Історія кохання почалася близько трьох років тому, коли цікава Аліса, потім 11, почав досліджувати її історію предків через 23 і мені, ДНК-тестування сайту.

Через веб-сайт, вона була в змозі знайти Містер Лонг, її біологічний батько і MS поділіться потягнувся.

В блозі BBC.com МС поділіться пояснив, що "є багато Аарона тужить у світі, тому я взявся за роботу знаходити "один"".

Поділіться Джессіка закохалася в Аарона давно, донора сперми, щоб її двоє дітей після 12 років. Фото: Абетка

“Я шукав професійна соціальна мережа для зачіпки. Мружачись на кожному Аарон довго, я задавався питанням, якщо я дізнаюся донора відразу."

Потім вона виявила Seattleite імені Аарон довго при правильній роботі з фотографіями кожного з його портретів в школі протягом багатьох років.

"Немає ніяких сумнівів", - сказала вона. “Ми домовилися стати друзями на сайті соціальної мережі і відправив Аарон 50-сторінковий довгого життя історії, які я зжер.

“Він провів кілька років у групі, в місті, де ми жили. Скільки разів ми проходили повз нього в супермаркеті, я здивувався?"

Зрештою, після місяців спілкування тепер пара вирішила зустрітися.

МС поділіться з дочкою Еліс і Містер Лонг. Фото: Facebook

“Коли ми зустрічалися особисто. Я не знаю, атракціон ще важче для нас обох "заборонити"," Містер Лонг сказав Доброго ранку, Америка.

МС поділіться пояснила, що вона як і раніше відчувала захищені, проте, сказав: "Це не мої стосунки і моя подорож і зіпсувати назавжди".

Потім містер Лонг запросив пані поділитися і Алісу жити з ним і сьогодні, вони щасливо живуть разом в своєму будинку в Сіетлі.

МС інша дочка поділитися, хто теж з сперми Містер Лонг, живе з колишнім партнером МС акції.

Містер Лонг, однак, ще більше біологічних дітей — він вважає, що це близько 67, але визнає, що це важко поставити точну цифру на ньому.

Пара живе разом зі своєю дочкою Алісою. Фото: Facebook

Кілька дітей Містер Лонг буде показаний в майбутньому документальному фільмі "Сорок доларів за штуку," в тому числі і його син Брюс, який зараз знаходиться в армії, і його дочку Медді, який також проживає в спільному домі.

"Я відчуваю, ви знаєте, я не збираюся бути цим дітям батьків, але я відчуваю, що я можу бути їх друзями, і я можу бути, я не знаю, просто хтось на них дивитися і думати про те, коли вони планують розвивати і природа запитання," Містер Лонг сказав.



Категория: Обо всем