Хемілтон: «Коли борешся з Ферстаппеном, то повинен залишати багато місця»


Опубликованно 10.01.2019 16:18

Хемілтон: «Коли борешся з Ферстаппеном, то повинен залишати багато місця»

Льюїс Хемілтон / Getty Images

Пілот Mercedes Льюїс Хемілтон відзначив, що га треку під час боротьби з Максом Ферстаппеном з Red Bull необхідно залишати багато простору для загальної безпеки. Слова британця передає Sky Sports:

«Якщо ти борешся з Максом, то повинен залишати багато місця! Я намагався виграти гонку, але два хлопці попереду мене не боролися за чемпіонство, так що мені потрібно було бути дуже обережним, коли я знаходився поруч. Чемпіонати не виграються сутичками і безглуздими помилками. Я проїхав поворот, але залишив йому занадто багато місця — щоб упевнитися, що мене не зачеплять, не виб'ють, адже я не знав, чи не виникне у нього недостатньої обертальності чи не буде він агресивний. Якщо б, наприклад, боролися я і Себ, то я б пройшов поворот набагато вже і був більш агресивний. Але тут такої потреби не було. Головним було фінішувати попереду Себа, а для мене неважливо, коли я виграю чемпіонство — головне, щоб я виграв».

Переглянути цей допис в Instagram

Max x Lewis. Wheel to wheel. We've been waiting for this one. It did not disappoint . #USGP #F1 #Formula1 #LewisHamilton #Verstappen #battle

Допис, поширений FORMULA 1® (@f1) 21 Жов 2018 р. о 1:52 PDT

Нагадаємо, що Хемілтон фінішував третім на Гран-прі США. Ферстаппен ж прийшов другим, а переможцем етапу Формули-1 став Кімі Райкконенз Ferrari.

Читайте також:



Категория: АвтоМотоСпорт