Маккензі Безос може отримати 92 млрд доларів після розлучення


Опубликованно 11.01.2019 22:36

Маккензі Безос може отримати 92 млрд доларів після розлучення

Саме те, що Безос виплачує його скоро-к-бути-колишня дружина Маккензі Безос буде залежати від складності Сімейне Право і цінність Амазонської, оцінюється в A191 млрд. дол.

Засновник компанії Amazon вчора оголосив у твіттері, що він і його дружина 25 років "вирішив розлучитися". Його твіт запропонував розділити б полюбовне розставання, кажучи: "ми як і раніше родина, і ми залишаємося нерозлучними друзями".

Враховуючи, що Amazon була заснована через рік після Bezoses були одружені, Маккензі міг стверджувати, що вона має право на половину Безоса всій Амазонії на основі грошей, США сьогодні повідомляє. Вона також повідомила, що жодних багатств, зроблені під час шлюбу за межами компанії може бути розділена порівну між двома.

Розлучення, який може стати одним з найдорожчих в історії, може вплинути на долю Безоса в Amazon.

ефективн Безос і його дружина Маккензі Безос вчора оголосила про розпад після 25 років шлюбу через соціальні медіа.

Але, за даними США сьогодні, розлучення юристи кажуть, Маккензі навряд чи буде наполягати на врегулювання, яке вимагатиме Безос продавати акції, що б розбавити його контролювати, як вона хотіла б, щоб сімейне щастя продовжувати рости. В даний час Безос має 15 відсотків акцій компанії, або близько $111 млн. В акції.

Маккензі, 48 зустрілися і Безос, 54, коли вона переїхала в Нью-Йорк зі свого рідного міста Сан-Франциско. Безос допитували її на роботу в хедж-фонд, де він працював у той час.

Для Маккензі, це був сміх на перший погляд.

"Мій офіс був по сусідству з його, і весь день я слухав, що казкові сміятися", сказала вона моді в 2013 інтерв'ю, вона і Безос заміжня. "Як ти могла не закохатися в цей сміх?"

Вони зустрічалися всього три місяці, перш ніж зв'язувати себе узами шлюбу.

Маккензі може мати право на половину всього Безос' Амазонки на основі грошей, оцінюються в суму AU191 мільярдів доларів.

Безос розповів виданню, він привернув її багато хороших якостей.

"Я думаю, що моя дружина кмітливий, розумний, тямущий, й спекотно, але мені пощастило тим, що бачили її резюме, перш ніж я зустрів її, так що я точно знала, що її показники були", - пожартував він.

Потім прийшла божевільна ідея, яку він пробіг повз дружини, яка повинна була кинути свою роботу і вникати в стартапи світу.

"Я сказав моїй дружині, Маккензі, що я хотів кинути свою роботу і піти і зробити це божевільна річ, що, ймовірно, не буде працювати, так як більшість стартапів не, і я не був упевнений, що станеться після цього", - сказав він в 2010 році на адресу своєї альма-матер, Прінстонському.

У той час як Безос продовжував будувати Amazon, який він розпочав у своєму гаражі, Маккензі Безос пішов далі, щоб стати автором і заснував анти-знущання організації стороннім спостерігачем Революції, де вона виступає в якості виконавчого директора. Наша організація працює з такими знаменитостями, як Лілі Коллінз, зіркою НФЛ Тома Бреді і Монікою Левінські.

Вона також є Прінстонський випускник університету зі ступенем в англійській та вивчали художню літературу під лауреат Нобелівської премії з літератури Тоні Моррісон.

Маккензі випустив дві книги під назвою Випробування Лютера Олбрайта і пастки.

Нью-Йорк Таймс" назвав першу з них, яка виграла американської книжкової премії у 2006 році", спокійно поглинаючи перший роман" про "емоційно пригнічені чоловік".

Як повідомляється, Амазонки мільярдер має "секрет" відносини з Лорен Санчес, доброго часу доби якір Ла.

Пара разом чотирьох дітей — одну дочку, які вони перейняли з Китаю, і троє синів.

Мільярдер exec був прийнятий себе в молодому віці від вітчима, кубинський емігрант Мігель "Майк" Безос, інженером у Exxon.

За даними CNBC, коли справа доходить до даючи своїм дітям поради, Безос каже їм, що вони повинні наполегливо працювати і пишатися, який вибір вони роблять, не те, що вони можуть легко виконати.

Нещодавно з'явилися чутки, що Безос "було бачити" колишня дружина голлівудського магната Патріка Вайтсел, яка є агентом для зірок, як Метт Деймон, Крістіан Бейл і Кевін Cosner.



Категория: Обо всем