Aston Martin зареєструвала нову торгову марку


Опубликованно 12.01.2019 03:15

Aston Martin зареєструвала нову торгову марку

Компанія Aston Martin зареєструвала нову торгову марку — Valhalla. Під цим ім'ям на ринок вийде новий суперкар марки.

Aston Martin продовжує черпати натхнення з скандинавської міфології і на цей раз подав заявку на товарний знак Valhalla, зареєструвавши її в європейському патентному відомстві 12 жовтня 2018 року. Як пише видання AutoGuide, під цим знаком будуть випускатися «легкові та гоночні автомобілі деталі і фурнітура».

Перший ескіз нового гіперкара Aston Martin показав у вересні. Valhalla може стати новим ім'ям для купе, відомого під внутризаводским індексом Project 003 або ж для майбутнього конкурента Ferrari 488, який зараз також знаходиться в розробці як AM9.

Середньомоторне купе Project 003 оснастять бензоэлектрической силовою установкою на базі турбомотора V8. За словами генерального директора Aston Martin Енді Палмера, автомобіль отримає високий цінник. Новинка зможе похвалитися високою продуктивністю і скласти конкуренцію таким суперкарам як Ferrari LaFerrari і Porsche 918 Spyder.

У скандинавських легендах Вальхалла - «рай для полеглих у бою доблесних воїнів». Валькірії - це сутності, які приносять туди мертвих. Ці імена створювали б прямий зв'язок між двома автомобілями Aston Martin.

Тираж Project 003 обмежать 500 екземплярами. Поставки перших примірників клієнтам почнуться не раніше 2021 року.



Категория: Автотехника