Відчайдушна благання людини, щоб знайти дівчину-загадку


Опубликованно 12.01.2019 06:03

Відчайдушна благання людини, щоб знайти дівчину-загадку

Ешлі день їхав по М1 у Голд-Кост, в минулий понеділок, коли він заглянув через вікно чорний Форд Фієста і побачив потенційну любов всього свого життя за кермом.

На 21-річного охарактеризував жінку як "дуже красива" і сказав, що вони махали один на одного кілька разів, але вона взяла виходу, перш ніж він був шанс отримати її деталі.

Убитий горем, він взяв до Facebook у відчайдушній надії, що користувачі соціальних медіа могли б допомогти йому розшукати дівчину своєї мрії.

Ешлі день зробив відчайдушну остаточну заявку, щоб знайти жінку від автомагістралі.

"Це дуже дивний пост, але сьогодні, поки їхав додому на північ М1 я побачив дуже красиву дівчину в чорному Форд Фієста" Дмитро день написав на сторінці Голд-Кост співтовариства.

"Ми махали взад і вперед кілька разів, але, на жаль, вона взяла Хеленсвейл вихід і я упустив свій шанс, щоб спробувати і отримати деякі деталі від неї."

Потім він запитав, таємнича жінка, до них, якщо б вона побачила цей пост або для тих, хто думає, що вони можуть знати її зробити те ж саме.

"Вона була блондинкою і мала дуже гарне обличчя, що й чорний Фієста приблизно стільки опис я можу дати", - написав він.

Цей 21-річний сказав, що він хотів би взяти дівчину на побачення. Картина: Ешлі День

Містер прекрасний день сказав Голд-Кост Бюлетень , що він зазвичай не робить якусь публічну посаду, як це, але він був настільки зачарований цією загадкою, дівчиною, яку він повинен був спробувати.

"Це не те, що я зазвичай роблю, але ми їхали разом і я озирнувся і побачив, що дівчина за кермом блондинка і я подумала, що вона дуже красива", - сказав він.

“Потім вона подивилася на мене і її обличчя просто зводило з розуму! Так що я махнув на неї".

Хоча він ще не було ніяких удачі в пошуку її, він розповів виданню, що він хотів би взяти її на побачення на вечерю і в кіно, і буде ставитися до неї як джентльмен.

Люди були дуже підтримую пост пана дня, побажавши йому успіхів у пошуку своєї жінки мрії.

"О боже, я люблю такого роду речі, удачі," один чоловік написав.

Інший сказав: “Це дуже мило! Удачі і тримайте нас в курсі".



Категория: Обо всем