Шкода штовхати сміливим дизайном, попереду перші електромобілі


Опубликованно 13.01.2019 00:12

Шкода штовхати сміливим дизайном, попереду перші електромобілі

Шкода буде просунути новий, сміливий мову дизайну, починаючи з майбутньою Шкода скала – з головний дизайнер Олівер Стефані кажу, що це було важливо для посилення цінності бренду напередодні впровадження електромобілів в своєму діапазоні.

Стефані приєдналася до чеської фірми від Volkswagen в 2017 році, поставлено завдання розробки більш "емоційний" мову дизайну, яка буде розгорнута на майбутні моделі. Шкода готується до запуску своєї першої ЕВ в наступному році, яка відбудеться в 2020 році на перше цієї марки ЕВ, заснований на електричній платформі групи Volkswagen меб.

"Цінності Шкода завжди були функціональність, зручність і практичність", - говорить Стефані. "Ми хотіли б додати більше емоцій".

Шкода в самий розпал значне розширення асортименту, з новими Скеля запуску пізніше в цьому місяці, щоб швидко замінити. Спочатку фірма електромобіль, е-Citigo, буде слідувати в 2019 році – перед запуском кілька електричних моделей, заснованих на платформі меб.

Новий прототип Шкода Скеля агрегат

Запитав, Якщо це було важливо, щоб мова дизайну на місці до приїзду ряд SKODA ЕВ, Стефані сказала: “Звичайно. Ви повинні думати про те, як вигляд машини зміниться. Всі наші автомобілі повинні мати дизайн ДНК Шкоди, що дуже важливо показати, на які марки варто.

“Моєю першою роботою на Шкоді був думати про стратегію і як змінити дизайн, але не втратити те, що Шкода накопичений у попередні роки. Немає ніяких причин, щоб робити щось зовсім інше [в плані дизайну]".

Стефані подивилася на розробці дизайн SKODA, дивлячись на останні моделі, а також розробки майбутніх напрямків дизайну, які фірма зробила, використовуючи скульптура, демонструє гострі лінії. Стефані описала розвиток мови дизайну Шкоди як "довгостроковий план", із загальним акцентом на "розумні применшення". Щоб домогтися цього, ?koda має три основних дизайну 'координати': елегантність, комфорт і динамічність.



Категория: Автоновости