Все про поєдинок Олександр Усик - Тоні Белл


Опубликованно 13.01.2019 02:24

Все про поєдинок Олександр Усик - Тоні Белл

У суботу ввечері український чемпіон Олександр Усик зустрінеться з британським боксером Тоні Белл. Боксувати професіонали будуть за всі чотири пояси у важкій вазі. Крім того, Олександр вперше виступить у Великобританії, де професійний бокс у великій пошані. бій пройде на арені в Манчестері і може стати фінальним поєдинком для Усика в першій важкій вазі, а для Белл - в кар'єрі.

На поєдинок вже продано більше 20 тис. квитків, а українці зможуть побачити бій у прямому ефірі на телеканалі "Інтер" у суботу о 22:30. "Вести" підготували матеріал про те, за що будуть боротися бійці, хто саме буде протистояти українці і які шанси бійців здобути перемогу на вихідних.

Хто такий Тоні Белл

Тоні Белл незабаром повинно виповнитися 36 років. Народився він в Ліверпулі. Його батько - англієць, а у матері є африканські коріння. Ліверпуль славиться не тільки групою The Beatles, а також футбольними клубами "Евертон" і "Ліверпуль". Белл в дитинстві вибрав саме менш титулований "Евертон". Він регулярно відвідує домашній стадіон "Евертона" "Гудісон парк", а також виходить на ринг під ту саму музичну тему, під яку виходять футболісти "Евертона".



Категория: Обо всем