Газета «Вісті» підтримала соціальну акцію від Intersport на користь дітей, позбавлених батьківського піклування


Опубликованно 14.01.2019 02:03

Газета «Вісті» підтримала соціальну акцію від Intersport на користь дітей, позбавлених батьківського піклування

На честь відкриття першого в Україні аутлети Intersport спортивний бренд разом з брендом «Вести», а також іншими представниками медіа провели незвичайну соціальну акцію.

Її мета — подарувати дітям, позбавленим батьківського піклування, спортивну форму. 25 хлопчиків і дівчаток, які знаходяться під опікою Благодійного фонду «Благомай», розповіли про свої спортивні захоплення. Представники бренду підготували їм спортивну форму та подарунки, які допоможуть реалізувати спортивний мрію дітей.

До акції приєдналися представники українських ЗМІ. Кожна медіа-команда отримала кілька повітряних кульок, усередині яких знаходилися записки з іменами дітей ?— їм будуть спрямовані персональні подарунки від журналістів і аутлети Intersport. Щоб дізнатися ім'я адресата — потрібно було лопнути кульку, так журналісти дізнавалися про своїх підопічних. Вже скоро кореспонденти «Вістей» поїдуть у дитячий будинок зі спортивними подарунками.

Як пояснюють представники компанії, важливо, щоб, отримавши подарунки від відомих медіа, з рук журналістів, діти відчули персональне увагу, участь і турботу.



Категория: Обо всем