Жінка заряджає хлопець $70 кожен раз, коли він запізнюється додому


Опубликованно 14.01.2019 06:42

Жінка заряджає хлопець $70 кожен раз, коли він запізнюється додому

У відчайдушній спробі врятувати свої відносини, жінка опублікувала розлоге пояснення за її міркування на Reddit, що вона відчуває, як в**отвір, але закінчилися ідеї.

У той час як деякі могли зрозуміти, звідки вона з'явилася, не всі погодилися з її платній тактика.

“Ваша проблема намагаєтеся його змінити, хто/що він є. Його питання ігнорує ваші потреби," сказав один користувач.

"Ви, здається, не вміти правильно донести свої почуття один до одного, або він просто не хвилює, як ви відчуваєте," ще писав.

У той час як один з них сказав: "Це дуже безглуздо і по-дитячому гра, як ви граєте".

В пості, вона показала, що, незважаючи на "природний домосід", вона б розвинув проблеми з алкоголем, коли вони почали зустрічатися, через смерть її матері.

"Після переїзду в разом, я досі боротьба з пияцтвом і тримався кілька разів (близько п'яти разів на рік) до 3 годин ночі", - сказала жінка в її довгий піст.

Жінка пішла на відчайдушні зусилля, щоб врятувати її відносини шляхом зарядки її бойфренд комісії, якщо він порушує його 4 ранку комендантську годину.

“Часто, я б безвідповідально дозволити мій телефон помирає, а я продовжував пити. Кожен раз, мій хлопець висловив, що він ненавидів це.

“Він ненавидів залишатися поза пізно, і він ненавидів мертвого телефону.

“Він сказав мені, що це було неприпустимо. Зрештою, здавалося, що така велика проблема з моїм хлопцем, що я просто змирилася з цим, перестала затримуєшся, і перестав пити."

Але тепер все змінилося, - сказала жінка, зі своїм бойфрендом з самих вихідних до 5 ранку.

Вона сказала, що хоча вона ніколи не питає про його місцезнаходження або хто з ним, подвійні стандарти турбувати її.

“Він каже мені, що він буде вдома в певний час і не зробити його. Коли я (зателефонувати) йому про те, як він ставився до мене прийшли додому пізно, він назад-педалі. Я втомився витрачати моє дихання".

З цієї причини вона вирішила створити правило — не тільки йому, але і їй теж.

Вона сказала, що якщо нікого з них немає вдома в 4 ранку — вони повинні розщедритися $71.

“Сьогодні ввечері, коли він йшов опівночі, я зробив пропозицію. Якщо жоден з нас не вдома в 4 ранку, ми повинні дати решта 50 $($А70) і ніхто не може бути злим", - сказала вона.

"Моя аргументація полягає в тому, що він або збирається приладдям платити 50 $і приходити додому вчасно або дозволити собі той же рівень розуміння, що часом триматися до бару близько".

Оскільки завантажуючи свій пост на Reddit минулої ночі, багато хто вже важив на її дії, кажучи їй платних план не врятувати свої відносини.

“Ви повинні бути дорослими. Доручаючи комусь 50 $за затримуйтеся допізна-це смішно для мене," один користувач написав.

“Він робить те, що ви звикли, крім того, що він тримає себе доступні в будь-який час по телефону. В чому проблема, якщо ви можете в будь-який момент простягнути руку і переконатися, що він ОК? Абсолютно жахлива ідея, щоб зарядити його за пізні повернення додому", - сказав інший.



Категория: Обо всем